De Noordkade is een bruisend geheel waar kunst & cultuur, food en leisure op bijzonder manier samenkomen én samenwerken. Alles en iedereen die op de Noordkade bevestigd is, is een bewoner. Samen zorgen zij ervoor dat iedere bezoeker zich een welkome gast voelt. We zien je graag!

Food

Van verse sushi tot heerlijk gegrilde kip en van een puike cappuccino tot een koud getapt biertje. In de Proeffabriek op de Noordkade vieren je smaakpapillen feest. 


Kunst + Cultuur

De Noordkade bruist van creativiteit. Om zelf te doen, om te ontdekken of om te beleven. Kiezen is een keus, vervelen doe je hier nooit. 


LEisure

Met talloze voorstellingen, exposities en activiteiten valt er op de Noordkade voor jong en oud genoeg te beleven. Duik in het aanbod of laat je verrassen. 


Zakelijk

Ondernemen in de Noordkade? Check hier alle, maar dan ook echt alle informatie over vestigen, netwerkmogelijkheden, quality of life, bereikbaarheid en infrastructuur, instanties die je verder kunnen helpen en nog heel veel meer.


Verhuur

Locatie huren in de Noordkade? Check hier alle beschikbare ruimtes en zalen. Kies de beste ruimte voor je evenement, vergelijk de capaciteiten en voorzieningen en plan je evenement.