Sillyfox Veghel

Sillyfox is als restaurant gevestigd op 32 meter hoogte. Het is industrieel erfgoed pur sang, met een schitterend uitzicht over de regio vanaf het indrukwekkende dakterras. Bij Sillyfox word je als gast verwend in de weelderige luwte van de open keuken.


Sillyfox is het restaurant waar chefkok Joppe Sprinkhuizen en zijn team fine dining garanderen. Hier vind je dé culinaire totaalervaring waar je intens geniet zonder concessies. Sillyfox is aanbevolen door de 2020 editie van de Michelin Gids Nederland en heeft 14 uit 20 punten in Gault&Millau 2020.

Het is het restaurant waar op grote hoogte uitersten worden opgezocht. Eenvoud en complexiteit. Pure ingrediënten waaruit de ultieme balans vloeit. Waar vakmanschap meekijkt over de schouder van intuïtie. Verrassingen en nieuwe inzichten verrijken onophoudelijk de kaart, het interieur en de beleving van onze gasten. Het houdt ons scherp en wakker en drijft ons om steeds beter te worden.

Het is een restaurant zonder vrees. We durven ver te gaan. Dagen onszelf uit, steeds opnieuw. Zonder bitter geen zoet, zonder destructie geen creatie. Inspiratie is in alles te vinden.

Sillyfox

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel