CLUBPT is de sportschool van de toekomst aan de Noordkade! 

CLUBPT heeft een unieke locatie aan de Noordkade in Veghel. Een super gaaf industrieel pand met maar liefst drie verdiepingen van samen 800m2 aan sport. Van CrossTraining tot aan Fitness. Voor jong en oud.

Bij CLUBPT aan de Noordkade in Veghel bieden wij verschillende vormen van trainingen onder één dak aan. Hierdoor kun jij zelf bepalen welke workout bij jou past! Zo is het mogelijk om alleen te sporten, maar ook in een groep. Bij ons kan het allemaal. 

In deze sportschool bundelen wij de beste sportconcepten uit de hele wereld op één locatie. Dit houdt in dat je de tofste groepslessen bij ons kunt volgen. Wij hebben de meest populaire lessen van A'dam, NYC en Londen naar Veghel gehaald: High Intensity Training op de skillmill & Peak Spinning. De verschillende workouts van boutique fitnessclubs vind jij hier. Inclusief persoonlijke aandacht en een optimale beleving in één abonnement tegen zeer scherpe tarieven.

Kies nu de les die bij jou past, kom langs voor een proefles en ervaar het direct. Wat is jouw favoriet?

Je bent geen nummertje!
Bij ons ben jij geen nummertje. We starten met een uitgebreide intake, waarin we je echt willen leren kennen. Op basis van jouw gegevens, sportprofiel en doelen stellen we een (groepsles)programma op.

It's all about technology
CLUBPT is de sportschool van de toekomst. Wij geven inzicht in jouw sportprestaties. Hierbij kun je denken aan gegevens over jouw hartslag, wattage of progressie in een sportschema. Alles meten we tijdens jouw lessen of workouts met je smartphone of hartslagmeter. Op ieder moment van de dag is het mogelijk om je data in te lezen op jouw mobiel. Alles in één app.

Fitness
Op zoek naar een sportschool met high-end fitness apparatuur om goed te kunnen trainen? Dat kan bij CLUBPT. In onze sportschool weten we zeker dat jij echt jouw doel kunt behalen. Bij CLUBPT kun je fitnessen in een onderscheidend jasje: alle krachtapparatuur is voorzien van een digitale scherm, waarin jij precies de oefening kunt volgen en voortgang kunt zien. 

Bij CLUBPT geloven we echt in maatwerk. Iedereen is anders. Iedereen sport graag op zijn eigen manier. Daarbij hoort ook een trainingsschema op maat. Samen bespreken we jouw doelen en maken we een trainingsschema op maat. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen kunt bereiken.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze sportschool? Kom gerust langs voor een proefles of meld je direct aan. Ga direct naar www.clubpt.nl en tot snel! 

Openingstijden
Maandag07:00 - 22:00
Dinsdag07:00 - 22:00
Woensdag07:00 - 22:00
Donderdag07:00 - 22:00
Vrijdag07:00 - 22:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondag09:00 - 16:00

Sportschool Clubpt

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel