CLUBPT is een innovatieve sportschool die bestaat uit een team van topsporters met veel kennis over het lichaam en ervaring in het behalen van resultaat. We bieden een uniek en onderscheidend sportconcept; het ‘club in club’ concept. Alle workouts van nu, inclusief persoonlijke aandacht en optimale beleving, gecombineerd in één abonnement.

Zo kun je kiezen uit CrossFit, yoga, pilates, spinning, high intensity, circuittraining en meer! Locaties in Veghel, Uden en Boekel Bij CLUBPT bepaal je zelf waar en wanneer je sport. Je kunt onze drie locaties in Uden, Boekel en Veghel onbeperkt combineren. Zo is er altijd een sportschool dichtbij.  

Wat voor type sporter ben jij? En wat is jouw doel? Op basis van jouw sportprofiel maken we de ideale training op maat voor jou. Inzicht in jouw sportprestaties Weet jij hoeveel kcal je verbrand tijdens je workout? Heb je wel eens op wattage gefietst? Bij CLUBPT kun jij je progressie van je workouts meten en krijg je iedere workout inzicht in je prestaties. Expertise in blessure & revalidatie De combinatie van ons topsport verleden en de intensieve samenwerking met een van de beste fysiopraktijken, maakt dat we bij CLUBPT expert zijn in het omgaan met- en voorkomen van blessures. In december openen we onze derde locatie op de Noordkade. Hierbij alvast een sneak preview van wat je kunt verwachten.

Samenwerking met Technogym

 Technogym, opgericht in 1983 en wereldwijd bekend als ‘The Wellness Company’, heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het concept fitness tot aan een complete wellness-lifestyle. Leven volgens het wellnessconcept van Technogym omvat regelmatige lichaamsbeweging, de juiste voeding en een positieve mindset.

Zeer intens

In onze HIGH INTENSITY STUDIO combineren we interval loopbandroutines met krachttrainingen waarvan bewezen is dat ze de stofwisseling opvoeren, zodat jouw lichaam urenlang na de training nog calorieën verbrandt.  Je loopt diverse rondes op een niet-gemotoriseerde loopband, afgewisseld met krachtoefeningen. We bieden een verscheidenheid aan lessen, door de eindeloze variaties zal je je nooit vervelen tijdens een les!

Fietservaring

Join the ride en boek een les in onze GROUP CYCLE STUDIO voor een inspirerende indoor fietservaring. Terwijl de groep als één geheel draait, kun je jouw eigen prestaties in real time meten en verbeteren, doordat je fietst op basis van jouw eigen hartslag of op basis van wattage. Tijdens een Group Cycle les ervaar je hetzelfde geweldige gevoel van fietsen op een echte weg, terwijl je werkt aan jouw uithoudingsvermogen en cardiovasculaire gezondheid. Verbrand calorieën met veel plezier!

Crossfit en circuit

In onze CROSSFIT en CIRCUIT STUDIO hebben we twee gave groepslessen die maximaal resultaat geven! Op zoek naar fitness in een nieuw en uitdagend jasje? Dan is CrossFit zeker wat voor jou! Deze trainingsvorm combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één. De functionele- en gevarieerde bewegingen worden snel uitgevoerd, in een hoge intensiteit. Trainen in een circuit-achtige opstelling kan een enorme stok achter de deur zijn. De circuit trainingen zijn full-body workouts gericht op conditie en kracht. Met als belangrijk doel om de core; buik, rug en billen te versterken. Een groepsles met veel afwisseling en aandacht voor techniek. CHALLENGE YOUR LIFESTYLE

Mywellness

Mywellness is de connected en op maat gemaakte trainingservaring die helpt om sport-, fitness- en gezondheidsdoelen op een snelle, makkelijke en leuke manier te bereiken. Met Mywellness kunnen alle activiteiten, die uitgevoerd worden op de Technogym apparatuur bij CLUBPT of buiten, bijgehouden worden. Via de smartphone, tablet en desktop is er altijd en overal toegang tot jouw persoonlijke wellness-omgeving. Of je nu thuis, onderweg of aan het sporten bent: gegevens kunnen op elk moment van de dag door worden ingezien. Verbind favoriete apps met Mywellness en bewaar alle sport- en lifestyle resultaten in één enkele app. Ontdek hoe actief je bent, controleer je fitheid, vergelijk prestaties en bekijk al je gegevens. Dit motiveert om te bewegen!

Nieuwsgierig? Check ook de website en meld je aan voor een gratis proefles. www.clubpt.nl

Openingstijden
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -

Sportschool Clubpt

Verlengde Noordkade 4
5462 GE, Veghel