Wij leveren borrelplanken aan huis die iedere keer uniek zijn. Achter onze planken zit een verhaal. De ingrediënten worden geleverd in een box, volledig opgemaakt en aangepast aan het formaat van jouw borrelplank. Deze producten schuif je vanuit de box zo op je bijpassende plank.


lekkernijen op een borrelplank.

Plank is weer geopend! Ze hebben een nieuw reservering en bestel systeem! Maak snel je reservering op https://www.plankonline.nl/

Wat begon met een webshop voor boxen en borrelplanken voor ontbijt, lunch, diner en borrel ontwikkelde zich tot een eigen bistro met traiteur. De opening van onze zaak in de Proeffabriek op de Noordkade realiseerde een nieuw hoogtepunt.

Deze fantastische plek, waarin nieuwe concepten in een historische omgeving tot uiting komen, past perfect bij Plank. Kom gezellig langs voor een lunch, borrel of diner. Of neem een met zorg samengestelde box met bijpassende plank mee naar huis. We gebruiken alleen unieke, hoogwaardige producten. Uiteraard vers. Én met een verhaal, die we graag met je delen wanneer je bij ons aanschuift.

  • Tijdens de vakantieperiode heeft PLANK TRAITEUR & BISTRO vakantiesluiting van 15 augustus t/m 31 augustus. Vanaf 1 september zijn ze weer open.
Openingstijden
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 22:00
Vrijdag10:00 - 22:00
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag10:00 - 22:00

PLANK Traiteur & Bistro

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

Noordkade Uitjes

De leukste activiteiten

Kijk dan!