Natuurlijk kan en mag Jumbo Foodmarkt Veghel niet ontbreken in De Proeffabriek. Vrijwel op de bakermat van het Veghelse familiebedrijf vind je het grootste foodassortiment van Nederland. Een uniek winkelbelevingsconcept waarin bakkers, slagers, kaasspecialisten en zelfs chefkoks dagelijks voor je klaar staan.


De bevlogenheid onder medewerkers van de Jumbo Foodmarkt om verwachtingen van hun klanten dagelijks te overtreffen is voelbaar en merkbaar. Niet voor niets is Jumbo Foodmarkt in De Proeffabriek in 2020 uitgeroepen tot de beste supermarkt van Noord-Brabant en zelfs tot de schoonste winkel van heel Nederland. Je vindt hier vers gemaakte sushi en heerlijke huisgemaakte gerechten uit de Italiaanse, Aziatische en Hollandse keuken. Om thuis of ter plekke in het Jumbo Foodmarkt Café van te genieten. Natuurlijk kun je er ook dagelijks terecht voor je al je boodschappen. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs! Als je daarvoor weinig tijd hebt of je van gemak houdt shop je natuurlijk gewoon online. Op werkdagen besteld, de volgende dag afhalen of thuis laten bezorgen. Hallo Jumbo!

Kraamkamer

Bedrijfsleider Michael Klaasen is trots op z’n zaak en z’n medewerkers. “Mensen maken het verschil, dat voelen onze klanten en het is mooi dat zoiets gewaardeerd wordt. Natuurlijk zijn alle ogen vanuit het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel op ons gericht en fungeren we als kraamkamer voor nieuwe producten. Ook zijn de leslokalen van de Jumbo Academy bij onze winkel gevestigd. Maar we willen vooral ook zelf de beste zijn. We bieden veel vrijheid voor initiatieven van medewerkers om klanten te verrassen en bevorderen vakkennis door het geven van trainingen en cursussen. We hebben echte specialisten in huis, zoals onze mensen die dagelijks sushi bereiden met superverse producten. Om nog meer beleving bij de consument te creëren verzorgen we regelmatig drukbezochte workshops en proeverijen.” Topprestatie

Topprestatie

Michael vervolgt: “We voelen ons echt thuis op de Noordkade, waar we tijdens themadagen en evenementen graag samen optrekken met de andere ‘bewoners’. We zoeken sowieso bewust samenwerking met lokale ondernemers en producenten omdat we ons betrokken voelen bij het wel en wee in onze gemeente. Zo is er bijvoorbeeld een actieve samenwerking met de regionale voedselbank en hebben we een voetbalplaatjesactie gehouden met de jeugd van Blauw-Geel ’38. Inmiddels neemt onze online verkoop sterk toe. In de periode dat we hier gevestigd zijn is dat zelfs vervijfvoudigd. Dat vraagt ook het nodige van onze mensen. Bij Jumbo Foodmarkt leveren we 365 dagen per jaar een topprestatie, geen dag is hetzelfde. Maar dat is ook wat ons werk zo bijzonder maakt.”

Openingstijden
Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
Zondag09:00 - 20:00

Jumbo Foodmarkt

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

Kook Kunst Tinks

De leukste kookwinkel en atelier van Nederland

Kijk dan!