De Afzakkerij Veghel is een sfeervol café met buitenterras, gevestigd in het cultuurcluster van de Noordkade, gelegen aan de oude binnenhaven. Het is dagelijks geopend voor het publiek. Je vindt er wisselende exposities, regelmatig livemuziek, een uitgebreide bierkaart en een kleine lunchkaart. De Afzakkerij is ook beschikbaar voor verhuur en evenementen.


Cultuurcafé De Afzakkerij vormt vanaf het prilste begin van de nieuwe Noordkade het kloppende hart van de Cultuurfabriek. Op de plaats waar vroeger veevoer in zakken werd ‘afgezakt’ en verpakt, bevindt zich nu een sfeervol café. Het biedt een warm welkom aan zowel culturele bewoners van het gebouw als gasten van buiten. Voor het bijzondere interieur is gebruik gemaakt van materialen uit de fabriek, die zo een mooi tweede leven hebben gekregen. 

De Afzakkerij is een pure, rauwe plek voor een heerlijke lunch en een drankje. Er is een uitgebreide bierkaart en een podium voor gratis live muziek. Vrijwel iedere zondagmiddag geeft deze plek aan live-optredens, variërend van bluesrock tot covers en van wereldmuziek tot jazz. Ook na afloop van theatervoorstellingen in het weekend zijn er vaak ‘theater afterparty’s’ met live muziek. Bij mooi weer is ook het speciale buitenterras aan de oude binnenhaven geopend. 

Je vindt in De Afzakkerij verder wisselende exposities met beeldende kunst, fotografie, teken- en schilderwerk of grafisch werk. Deze exposities worden verzorgd door De Compagnie. 

Check het programma en zorg dat je niets mist. Of kom gewoon gezellig aan voor een broodje, een kop koffie, een speciaalbiertje of leuke ontmoeting in De Afzakkerij.

De Afzakkerij is ook beschikbaar voor besloten feesten, partijen en evenementen. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website.

Openingstijden
Maandag10:00 - 00:00
Dinsdag10:00 - 00:00
Woensdag10:00 - 01:00
Donderdag10:00 - 01:00
Vrijdag10:00 - 01:00
Zaterdag10:00 - 01:00
Zondag12:00 - 19:00

De Afzakkerij

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

theater aan de Noordkade – de blauwe kei

Theater van, voor en met Meierijstad

Kijk dan!