Noord Coffee Roasters is een koffiebranderij en espressobar. Wij hebben een passie voor verse koffie. Daarom branden wij al onze koffies wekelijks vers. Wij branden de koffies volgens American Roast. Deze lichte branding geeft meer smaak aan jouw koffie. Dat proef je meteen!


De espressobar van Noord Coffee Roasters is gevestigd onder de grote zandloper bij de ingang van De Proeffabriek. Het is het domein van Marc van Berkel en medewerkers. Daarnaast runnen zij op de Noordkade een ambachtelijk koffiebranderij en vind je bij Noord Coffee Roasters een showroom met de allerbeste koffiemachines voor de professionele markt en een koffiekruidenier.

Die koffiebranderij levert vers gebrande koffie aan verschillende horecazaken en bedrijven. Met de Giessen brander heeft Noord Coffee een capaciteit van ruim 100.000 kilo bonen per jaar. Jaarlijks bezoeken ruim 2.000 bezoekers de branderij. Je bent er welkom tevens voor een workshop koffiebranden en koffie proeven, eventueel met lunch in de eigen espressobar van Noord Coffee.

Noord Coffee importeert al haar koffies zelf, werkt alleen met 100% Arabica Coffee van single origine en blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en smaken in de wereld van bonen en het geprezen zwarte vocht.

Koffiekruidenier

Uniek is de koffie kruidenier. In deze winkel is alles te vinden voor een heerlijke slow koffie. Van een fresh press, een chemex, maar ook de eenvoudige zetfilter. Verder worden hier ook de vers gebrande bonen verkocht. Deze koffie worden vervolgens naar wens gemalen. Ook is Noord Coffee is erkend dealer van de Mocca Master, met talloze modellen en kleuren op voorraad. Ook kun je terecht voor onderdelen en reparatie.

Openingstijden
Dinsdag12:00 - 17:00
Woensdag12:00 - 17:00
Donderdag12:00 - 17:00
Vrijdag12:00 - 17:00
Zaterdag12:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Noord Coffee Roasters

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

De Fabriekswinkel

Shop voor kunst, design en gadgets

Kijk dan!