De best geteste friet van Zuid-Nederland, volgens de Friettest van het Algemeen Dagblad (2017). Bij Pieperz in de Proeffabriek kennen ze hun pappenheimers. Naast majestueus lekkere, vers gesneden friet en snacks serveert Pieperz Veghel je ook (h)eerlijke hamburgers. We zoeken overigens personeel. Klik hier voor de vacatures.


We zijn weer blij je te kunnen verwelkomen in onze zaak!

De lat ligt hoog bij Pieperz Veghel. En dan hebben we het over de producten, de persoonlijke benadering van klanten en over de bijzondere inrichting en uitstraling van de zaak, perfect passend in de industriële omgeving van de Noordkade. Waar kun je friet eten in een oude stoomketel, onder sfeerlicht van aardappelmanden, met origineel Delfts Blauw boven de balie? Bij Pieperz dus!

(H)eerlijk eetvermaak
De aardappelen van Pieperz worden speciaal voor de keten geteeld, geoogst en gewassen. Daarmee worden dagelijks verse friet bereid. Dat betekent gesneden in de schil, voorgebakken, teruggekoeld en vervolgens op bestelling afgebakken. Verser kan niet.

Pieperz 2.0 aardappel

Het gaat om de keuze van de juiste aardappelen, de beste olie en de juiste bereidingstijd. Maar bij Pieperz zijn ze niet snel tevreden. Daarom is er in samenwerking met aardappelexpert HZPC, een heuse Pieperz 2.0 aardappel ontwikkeld. Een aardappel waarvan de friet nóg romiger van binnen en krokanter van buiten wordt.

Pieperz Burgerz

Met net zo veel liefde worden ook de Pieperz Burgerz gemaakt. Die is verkrijgbaar in enkele bijzondere varianten, waaronder een seizoensburger. Of wat dacht je van overheerlijk Davino ijs als toetje, waarmee ook de vet lekkere milkshakes met vers fruit worden bereid? Je vindt bij Pieperz menu’s en snacks voor grote en kleine Peepz. Bij Pieperz gaat het om (h)eerlijk eetvermaak. Daar moet je niet te veel over praten, dat moet je gewoon proeven!

Pieperz is ambitieus maar realistisch, getuige de 9,5 in de Algemeen Dagblad Friettest 2017. Hiermee kwam Pieperz als beste uit de bus van alle geteste friet in heel Zuid-Nederland. Inmiddels zijn in Oosterhout, Eindhoven en Eerde vestigingen van Pieperz geopend en er zullen nog meer volgen.

Openingstijden
Maandag12:00 - 20:00
Dinsdag12:00 - 20:00
Woensdag12:00 - 20:00
Donderdag12:00 - 20:00
Vrijdag11:00 - 21:00
Zaterdag12:00 - 21:00
Zondag12:00 - 21:00

Pieperz

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


testtest

Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

Service Bioscoop Industry

Een uitje op niveau

Kijk dan!