Ontdek De Noordkade Veghel

Uitzonderlijk dineren op hoog niveau, smullen van ter plekke bereide sushi of genieten van geurige kip van ’t spit? Op de Noordkade kun je wat eten en drinken betreft letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Begin je dag met een heerlijk ontbijtje in de Foodmarkt, kies voor een uitgebreide lunch bij DIS of schuif aan voor een diner met de hele familie bij Wittern. De Noordkade biedt restaurants in Veghel voor smulpapen en lekkerbekken van jong tot oud een veelzijdigheid aan drank en spijzen om sur place of thuis van te genieten. 

Restaurants in Veghel

Bekijk onze culinaire hotspots en ontdek wat Veghel te bieden heeft als het gaat om lekker eten en drinken. Bekijk onze Uitgaan pagina voor een selectie van de hipste bars en cafés. Bekijk alle winkels of scroll en laat je inspireren door onze suggesties.

Restaurants Veghel

UIteten tIJdens coronatIJden

De horeca op de Noordkade draait gelukkig weer op volle toeren. Toch is er een verschil. We letten beter op elkaar en respecteren de anderhalve meter afstand. Daardoor kan et zijn dat er iets minder plek beschikbaar is. Gelukkig hebben we buiten volop terrasgelegenheid. Ben je verkouden of heb je koorts? Zoek dan geen openbare ruimtes op maar blijf zoveel; mogelijk thuis.