Hellobier wordt gerund door Job Nijhoff uit Den Bosch. Sinds 2016 selecteert hij iedere maand 8 verschillende speciaalbieren om jou als bierliefhebber thuis te laten genieten van een bierabonnement. Sinds oktober 2021 ook een Internationaal erkend biersommelier na het afronden van Stibon 3 in Oostenrijk.

Ik ontdek de wereld van speciaalbieren en deel behalve de speciaalbieren ook de informatie over de speciaalbieren en de brouwerijen met je.

Job Nijhoff

Het vervelendste werk dat ik doe voor Hellobier is dat ik alle bieren van het bierabonnement moet proeven om de beschrijving bij de speciaalbieren te verzorgen. Naast het verzorgen van de bierpakketten en bierabonnementen lever ik ook bierproeverijen op locatie. Dit kan heel intiem bij iemand thuis waarbij ik zelf uitleg geef over de bieren en brouwerijen tot groots op een evenement. En wat denk je van online bierproeverijen? Bierpakketten die naar de deelnemers thuis worden verzonden en waarbij op een later moment bieren uit het bierpakket als bierproeverij worden behandeld. Thuis op de bank. Ook dat kan bij Hellobier.

winkel

Begin november 2020 nam Hellobier Uw Bierspecialist over. De bierwinkel van Uw bierspecialist op de Noordkade gaat onder de naam Hellobier verder als bierwinkel in combinatie met webshop en mogelijkheden voor (online) bierproeverijen.

Het assortiment bestaat uit 1700 bieren uit binnen- en buitenland en wordt wekelijks voorzien van nieuwe speciaalbieren. De winkel is de basis van het totaalconcept van Hellobier. In de winkel pakt men de online bestellingen in en ook de selectie voor de bierproeverijen wordt geselecteerd in de winkel op de Noordkade

Bij grote aantallen online bestellingen waarbij dus ook veel pakketten ingepakt moeten worden schakelt Hellobier de hulp in van Kookstudio Tinks op de Noordkade. Zo worden de bierabonnementen, de kerstpakketten en bedrijfsbestellingen sociaal duurzaam ingepakt. 

Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30
Dinsdag11:00 - 17:30
Woensdag11:00 - 17:30
Donderdag11:00 - 17:30
Vrijdag11:00 - 20:30
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag12:00 - 17:00

Hello Bier

Verlengde Noordkade 4
5462 GE, Veghel