Hellobier wordt gerund door Job Nijhoff uit Den Bosch. Sinds 2016 selecteert hij iedere maand 8 verschillende speciaalbieren om jou als bierliefhebber thuis te laten genieten van een bierabonnement. Sinds oktober 2021 ook een Internationaal erkend biersommelier na het afronden van Stibon 3 in Oostenrijk.

Ik ontdek de wereld van speciaalbieren en deel behalve de speciaalbieren ook de informatie over de speciaalbieren en de brouwerijen met je.

Job Nijhoff

Het vervelendste werk dat ik doe voor Hellobier is dat ik alle bieren van het bierabonnement moet proeven om de beschrijving bij de speciaalbieren te verzorgen. Naast het verzorgen van de bierpakketten en bierabonnementen lever ik ook bierproeverijen op locatie. Dit kan heel intiem bij iemand thuis waarbij ik zelf uitleg geef over de bieren en brouwerijen tot groots op een evenement. En wat denk je van online bierproeverijen? Bierpakketten die naar de deelnemers thuis worden verzonden en waarbij op een later moment bieren uit het bierpakket als bierproeverij worden behandeld. Thuis op de bank. Ook dat kan bij Hellobier.

winkel

Begin november 2020 nam Hellobier Uw Bierspecialist over. De bierwinkel van Uw bierspecialist op de Noordkade gaat onder de naam Hellobier verder als bierwinkel in combinatie met webshop en mogelijkheden voor (online) bierproeverijen.

Het assortiment bestaat uit 1500 bieren uit binnen- en buitenland en wordt wekelijks voorzien van nieuwe speciaalbieren. De winkel is de basis van het totaalconcept van Hellobier. In de winkel pakt men de online bestellingen in en ook de selectie voor de bierproeverijen wordt geselecteerd in de winkel op de Noordkade

Bij grote aantallen online bestellingen waarbij dus ook veel pakketten ingepakt moeten worden schakelt Hellobier de hulp in van Kookstudio Tinks op de Noordkade. Zo worden de bierabonnementen, de kerstpakketten en bedrijfsbestellingen sociaal duurzaam ingepakt. 

Bierproeverij op locatie

Hellobier komt naar je toe. Wil jij een bierproeverij verzorgen op locatie dan komt Hellobier naar je toe. Voor groepen vanaf 12 personen verzorgt Hellobier bierproeverijen onder begeleiding van een biersommelier. 
Uit het ruime assortiment uit de winkel wordt een bierselectie gemaakt die fijnproevers voorgeschoteld krijgen. Een ideaal alternatief voor een horeca uitje en een leuke activiteit voor familie, vrienden en/of collega's. 

Een bierproeverij zonder biersommelier? Daar helpt Hellobier je ook graag mee. Dan brengen we koeltonnen, koelkast op wieltjes, proefglazen en een bierselectie. We zorgen voor bierbeschrijvingen ter begeleiding van de bierproeverij. We komen de spullen brengen en halen ze ook weer op zodat je niet met de afwas blijft zitten. De bierproeverij zonder biersommelier is ideaal voor gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum of andere feestelijke momenten. 

Voor meer informatie bekijk de opties in de webshop of neem contact op met: info@hellobier.nl 

Hellobier organiseert ook regelmatig bierproeverijen op de Noordkade met medebewoners van de Noordkade. Zoals een bierproeverij met en bij DIS of een bierproeverij op een boot met de Waterproeverij.

Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30
Dinsdag11:00 - 17:30
Woensdag11:00 - 17:30
Donderdag11:00 - 17:30
Vrijdag11:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 17:30

Hello Bier

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel