De plek voor iedere gelegenheid

Een vergadering, een beurs of een knallend feest worden extra speciaal als zij op een bijzondere locatie plaatsvinden. Ben je op zoek naar een geschikte plek voor een meeting, bedrijfsfeest of pers-event? Op de Noordkade vind je meer dan genoeg mogelijkheden voor locatieverhuur die elk evenement doen slagen. Allemaal even stoer, rauw en verrassend. Met beschikbare ruimtes van intiem tot immens kun je er alle kanten op.

Bedrijfsfeest
Festival evenement
Sitting dinner

om Iets te vieren?

De Noordkade is een zeer compleet geheel waar altijd ruimte is om iets te vieren. Ook initiatieven van buitenaf zijn daarbij welkom. De Noordkade heeft voor ieder idee en iedere wens de geschikte ruimte.


Beurs
Congres
Corporate evenement

Om Iets te laten zien en te beleven!

Langzaam dimt het zaallicht. Vanuit de hoekjes bij het dak gloeien kleine lichtpuntjes op en schieten strakke laserstralen door de zaal. Terwijl een dreigend geluid steeds harder aanzwelt daalt een nevel langzaam neer, tot de spanning zijn climax bereikt en de CO2-kanonnen het euforische hoogtepunt extra benadrukken. Wat een top event!


Congres
Expositie
Presentatie

Om Iets te vertellen of overleggen!

Ook vergaderen doe je in stijl bij de Noordkade. Ontdek onze historische ruimtes waarin sfeer centraal staat. Belangrijke meetings of juist een levendige brainstorm? Ontdek onze vergaderfaciliteiten.