De evenementenlocatie voor iedere gelegenheid

Een vergadering, een beurs of een knallend feest worden extra speciaal als zij op een bijzondere evenementenlocatie plaatsvinden. Ben je op zoek naar een geschikte plek voor een meeting, bedrijfsfeest of pers-event? Op de Noordkade vind je meer dan genoeg mogelijkheden voor locatieverhuur die elk evenement doen slagen. Allemaal even stoer, rauw en verrassend. Met beschikbare ruimtes van intiem tot immens kun je er alle kanten op.

Al voor jij je bezoekers ontvangt in de Noordkade, hebben ze het wow-gevoel dat het iconische gebouw oproept. De unieke architectuur, de inspirerende inrichting met veel hergebruikte materialen. Het zorgt voor een positieve vibe die jouw gasten de hele dag meenemen. Er is een vloeroppervlak van in totaal 5.000 m² met een zaal die ruimte biedt voor meer dan 1.000 personen. Met een theaterfoyer, een toren en 14 flexibele ruimtes heeft De Noordkade alles in huis voor een geslaagd evenement.

KRACHTVOER EVENTS


Bedrijfsfeest
Festival evenement

om Iets te vieren?

Langzaam dimt het zaallicht. Vanuit de hoekjes bij het dak gloeien kleine lichtpuntjes op en schieten strakke laserstralen door de zaal. Terwijl een dreigend geluid steeds harder aanzwelt daalt een nevel langzaam neer, tot de spanning zijn climax bereikt en de CO2-kanonnen het euforische hoogtepunt extra benadrukken. Wat een top event!


Beurs
Congres
Corporate evenement

Om Iets te laten zien en te beleven!

Of je een evenement nu organiseert om mensen bijeen te brengen, hen te inspireren, te overtuigen of mee te nemen in jouw verhaal, op de Noordkade vind je altijd een passende ruimte die bijdraagt aan het doel en de boodschap van jouw evenement.


Presentatie

Om Iets te overleggen!

Ook vergaderen doe je in stijl bij de Noordkade. Ontdek onze historische ruimtes waarin sfeer centraal staat. Belangrijke meetings of juist een levendige brainstorm? Ontdek onze vergaderfaciliteiten.

 


IndustriEle evenementenlocatie

De Noorkade is trots op elk van de ruim 400 evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Kom gerust eens op locatiebezoek en ontdek de mogelijkheden van ons historische pand. Bekijk de zalen ook gerust via deze pagina en ontdek welke het best bij jouw beoogde evenement past.

De Noordkade gelooft dat industrieel erfgoed dat mogelijk maakt. Industrieel erfgoed laat een onuitwisbare indruk achter; het maakt ervaringen onvergetelijk. Ons flexibele en proactieve team denkt graag met je mee om jouw evenement te voorzien van een inhoudelijk sterk programma, verbluffend entertainment en creatieve catering. Ben jij er klaar voor? Neem gerust contact op!