Noordkade Uitjes is dé specialist op het gebied van leisure waarbij beleving key is. Kies voor de escape room, bijlen werpen of één van de vele andere activiteiten en ben gegarandeerd van een geslaagde tijd op de Noordkade in Veghel. Voor groepen van 3 tot 350 gasten!


Na de opening in 2015 komt Escape Room Veghel direct in een stroomversnelling. Zo krijgt deze escape room de prijs van ‘Escape Room van de Maand’ (mei 2016) en wordt hij in 2016 uitgeroepen tot ‘Escape Room van het Jaar’.

The space - World's greatest escape mission

In 2017 komt er met ‘The Space - World’s greatest escape mission’ een tweede escape room bij. Met de Koude Oorlog als thema bevat deze escape room een heuse, 25 meter hoge raket, opgesteld in een reusachtige lanceer-silo. Hier kruip je in de huid van een Russische spion of een Amerikaanse soldaat en ga je op een uiterst geheime missie in een race tegen de klok.

Gasten worden ontvangen in de barruimte. Daar wordt samengewerkt met het naastgelegen restaurant Wittern voor lopend buffetten. Ook kun je hier terecht voor een doldwaze bingoshow, te gekke pubquiz of genieten van de virtuele wereld.

Je valt van de ene verbazing in de andere qua aankleding

Lonneke

Naast de escape rooms vind je bij Noordkade Uitjes het brute Axe Throwing Veghel. Hier mag je met echte hakbijlen gooien op grote houten borden. Bij Axe Throwing Veghel zijn groepen tot maximaal 24 gasten welkom. Iedereen die een bijl kan vasthouden én gooien zal dit geweldig vinden. Lukt het jou om de bijl in de bulls-eye te gooien? Dan wacht er een spectaculaire bonus.

Noordkade Uitjes

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Escape roomUitgaan

Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

Wittern restaurant

wittern is Proeven, beleven en genieten

Kijk dan!