Variërend in activiteiten voor gezinnen en vriendengroepen tot programma’s op maat voor de grootste families of bedrijven. Wij zorgen voor een optimale beleving. Onze focus ligt hierbij op het volledig ontzorgen voorafgaand aan en tijdens jullie uitje. Daarbij werken we zorgvuldig samen met verschillende partners op de Noordkade, om je uitje compleet te maken met bijvoorbeeld een heerlijk diner!


Op zoek naar actie: Met bijlen gooien of racen met 300 km/ph?    
We vernieuwen doorgaans ons aanbod met nieuwe activiteiten of evenementen, zo is er altijd voor ieder wat wils. Houd je een beetje van actie? Dan zijn de activiteiten Axe Throwing en Sim Racing echt iets voor jou! 

Axe Throwing  is een unieke ervaring, als trend overgewaaid uit Amerika, waarbij je jouw oerkrachten loslaat. Gooi de bijlen richting de targets, haal jij de hoogste score? 
Zoek jij liever naar actie op een heus Formule 1 race circuit? Boek dan je Sim Racing ervaring! Stap in de schoenen van een echte coureur en scheur door de chicanes heen. Rijd jij met jouw raceauto als eerste over de finishlijn? 

Ontsnap uit de kelder of lanceer de raket! 
Op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit? Kies dan voor een van onze escaperooms.
Bij Noordkade Uitjes hebben we maar liefs drie escaperooms om te kraken! Houden jullie het hoofd koel en ontsnappen jullie tijdens Het mysterie van de Noordkade uit de kelders van dit voormalige vee-voedercomplex? 

Of spelen jullie de kamers in The Space? Twee unieke escaperooms, ook tegen elkaar te spelen, gesitueerd in een betonnen silo van ruim dertig meter hoog! Treed binnen in zwaarbeveiligde raketbasis als Amerikaanse elite-soldaten om de raket te lanceren of sluip naar binnen als spionnen en saboteer de basis. 

Kom jij met een grote groep? 
Wij verzorgen ook complete uitjes voor grote groepen of bedrijven. De activiteiten Niets is wat het lijkt en Key to the city zijn hier perfect voor! Beide activiteiten zijn tot wel 500 personen tegelijkertijd te spelen. De ervaringen zijn vergelijkbaar met die van een escaperoom, maar dan verspreid over een groot spelterrein. 

Niets is wat het lijkt is een dynamisch en interactief spel wat zich afspeelt op de Noordkade. Key to the city is een unieke city game met spellen verspreid over de Noordkade tot in en rondom Veghel centrum. Na afloop sluit je de dag natuurlijk af met een uitgebreid buffet of een luxe barbecue. 

Uitjes op maat
Ben je nieuwsgierig geworden naar een van onze activiteiten? Wil je graag eens sparren over alle mogelijkheden bij ons op locatie? Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een moment met je in om de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie te bespreken! 

Noordkade Uitjes

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Escape roomUitgaan

Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

Wittern restaurant

wittern is Proeven, beleven en genieten

Kijk dan!