Sinds 4 november 2020 zijn we gevestigd in de proeffabriek op de Noordkade in Veghel. Dit is bij uitstek de plaats voor beleving, smaak en avontuur, precies waar Wijndivas voor staat. Leuk om te weten: de Wijndivas Winkel op de Noordkade is de allereerste Wijndivas Winkel in Nederland.

Enoteca, wijn tappen & proeverijen

In Wijndivas Winkel organiseren we verschillende proeverijen en evenementen, en fungeren we zelfs als ‘Enoteca'. Herken je dat misschien uit Italië? Waar je in de wijnwinkel de kans krijgt om eerst een glas van de wijn te proeven voordat je voor een redelijke prijs de, veelal lokale, wijnen kunt kopen.

Je bent welkom om zelf jouw favoriete 'huiswijn' te komen tappen, en ons uit te dagen nieuwe favoriete wijnen te vinden die binnen jouw smaakprofiel passen. Natuurlijk inclusief goed verhaal!

Chantal is hét gezicht van de Wijndivas Winkel op de Noordkade en tevens haar bedrijfsleider. Raakt enorm enthousiast van mooie wijn & spijs-combinaties en kan fantastisch over Port vertellen!

Kim is een van de oprichters van Wijndivas. Springt regelmatig bij in de Wijndivas Winkel op de Noordkade. Vertelt vol passie en enthousiasme over de kleinschalige wijnboeren en hun prachtige wijnen!

Openingstijden
Woensdag12:00 - 18:00
Donderdag11:00 - 19:00
Vrijdag11:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 19:00
Zondag12:00 - 18:00

Wijndivas

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel