Bakkerij van Leur is al drie generaties lang dé warme bakker van Veghel. In de befaamde bakkerij wordt dagelijks op ambachtelijke wijze een heerlijk assortiment brood en banket vervaardigd. Je kunt bij Bakkerij van Leur ook terecht voor de lekkerste worstenbroodjes en diverse belegde broodjes.


Anders nog iets?

Naast brood en banket zitten ook overheerlijke chocolade, bonbons en ijs met verse ingrediënten in het assortiment van Van Leur op de Noordkade. Natuurlijk ontbreken ook de typisch Brabantse worstenbroodjes niet, die Van Leur al decennialang maakt volgens een oud familierecept. Beroemd is ook het ambachtelijke desembrood, dat tevens wordt geleverd aan verschillende horecabedrijven op de Noordkade. Ook voor nieuwe ideeën, productinformatie of voor gewoon een gezellig praatje staan de dames van de bakkerij voor je klaar. Vaste klanten In de Proeffabriek is Britt Horck het gezicht van de winkel. “Het gaat hier heel goed, je merkt dat steeds meer mensen ons hier weten te vinden. Dagjesmensen die iets lekkers komen kopen in de winkel of een leuk geschenk uitzoeken voor vrienden of familie. Veel bezoekers, combineren het doen van boodschappen even met een bezoekje aan onze winkel in de Proeffabriek.

Ook verzorgen we voor verschillende partijen vanuit de Proeffabriek belegde broodjes voor de lunch. We voelen ons hier helemaal thuis.” Webshop Eigenaar Jan van Leur is de derde generatie die de bakkerij runt. Volgens Jan is het flink aanpakken in een bakkerij. “Als je veel passie hebt voor het vak, geeft het je ook veel voldoening als je ziet hoe mensen kunnen genieten van je producten. Naast de mooie en lekkere producten zetten we ook in op (kinder)feestjes en workshops. Die worden boven onze winkel in De Proeffabriek gegeven. Het is leuk om mensen op die manier kennis te laten maken met je vak. In die ruimte maken we ook patisserie, zoals petit fours met een bedrijfslogo. En hoewel we al een lange geschiedenis hebben, zijn we helemaal bij de tijd. Zo kunnen klanten hun bestelling plaatsen op onze webshop. Vandaag voor 23.00 uur besteld? Morgenvroeg om 8.00 uur staat het klaar!”

Openingstijden
Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00
Zaterdag08:30 - 17:00

Bakkerij van Leur

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

PLANK Traiteur & Bistro

SAMEN GENIETEN IN ONZE BISTRO

Kijk dan!