DIS Teun is niet één maar eigenlijk meerdere horecaformules onder één dak in De proeffabriek. De culinaire mogelijkheden zijn onbegrensd. Een fantastische traiteur, lunchroom, take away, restaurant en steakhouse ineen. Het team van DIS Teun staat elke dag klaar om hun gasten te verrassen met creatieve culinaire versnaperingen die ambachtelijk en uiteraard vers zijn bereid.


DIS is weer geopend zoals de normale tijden!

Wilt u iets organiseren bij u thuis, op de zaak of op een andere locatie? Dan denkt DIS als cateraar graag met u mee. Nieuw zijn entrecotes van eigen Emmerij runderen van de grill. Supermals en ter plaatse bereid. Dat vind je alleen bij DIS.

Naast het restaurant verzorgt DIS ook bedrijfsborrels, feestavonden, exclusieve barbecues, recepties en catering. Hierin komen jouw wensen en hun creativiteit samen. Om een mooi plan te maken komen ze graag met je in gesprek. Geef ze jouw favoriete smaken en de sfeer van de dag of avond door, dan gaan zij daarmee aan de slag in onze keuken. Samen zorgen we ervoor dat het culinaire plan top is.

Gewoon goed en betaalbaar

Eigenaar Teun Horck kent het horecavak op z’n duim. Als restaurant kok, privé kok en mede-eigenaar van een bekende landelijke restaurantketen weet hij inmiddels precies wat z’n gasten willen. Een fantastische plek om met elkaar een kop koffie te drinken, te borrelen, te lunchen of te dineren en daarbij gewoon goed en betaalbaar eten. Waar kun je bijvoorbeeld nog ergens lekker eten voor een tientje? Bij DIS spelen ze in op elke smaak, koken voor de kleine en grotere eters en serveren bovendien op elk moment van de dag. Teun: ,,We willen onze gasten en graag verrassen, verbazen en bovenal laten genieten van onze kunsten in de keuken. Daarin heb ik m’n draai helemaal gevonden hier in De Proeffabriek. Sterker nog, we hebben DIS onlangs nog flink uitgebreid. Hierdoor is nog meer leuke ruimte ontstaan op en rond het ‘middenschip’ in de Proeffabriek waarin we onze gasten ontvangen. Ook zeer geschikt in combinatie met een bezoekje aan het theater of aan de film.”

Openingstijden
Dinsdag11:00 - 21:00
Woensdag11:00 - 21:00
Donderdag11:00 - 21:00
Vrijdag11:00 - 21:00
Zaterdag11:00 - 21:00
Zondag11:00 - 21:00

DIS TEUN

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel