Eten en drinken doen we elke dag, maar deze dagelijkse behoefte maken wij graag tot een feest voor u. Bij Wittern Veghel kunt u genieten van culinaire gerechten in een industriële, sfeervolle omgeving. Van lunch tot diner zowel zakelijk als privé. Neem ook eens een kijkje in onze serre of op ons terras voor een ontspannen koffiemoment of een gezellige borrel. Wat uw wensen ook zijn, ons team staat voor u klaar.


PS. we zoeken personeel wil je weten welke vacatures? Klik hier!

We zijn weer geopend!

Maandag tot zondag, lunch 11:30 tot 16:00

Diner van 16:00 tot 21:30, sluit om 00:00

De keuken is geopend van 11:30 tot 21:30

Waar de machines op de Noordkade stil zijn komen te staan, laten de ondernemers van zich horen. Het historische, industriële gebied in Veghel is een plek geworden waar jong en oud, bedrijvigheid en vrije tijd en cultuur en food elkaar vinden. Wittern Restaurant is in alle opzichten een toegankelijk familierestaurant dat hier uitstekend bij past. Wittern heeft het Italiaanse denkbeeld in haar hoofd van genieten met de hele familie.

Kinderen, ouders en opa en oma die gaan uit eten. Een plek waar kinderen een kindermenukaart hebben en de ruimte krijgen om te spelen, de ouders genieten van een goed glas wijn en opa en oma klassieke gerechten op de menukaart vinden. Maar niet alleen klassieke gerechten. De menukaart is een fijne combinatie van klassiekers en trendy gerechten. Van een lekker stuk biefstuk of tonijn tot een bijdetijds gerecht met streekproducten. U gaat lekker zitten, wij creëren de voorwaarden voor een avondje uit met de familie. Zo is de Noordkade de ideale plek waar kinderen vrij kunnen rondlopen of met elkaar in contact komen en genieten liefhebbers van de fijne smaken van de streekproducten op hun bord. Vlees van de slager uit het dorp, brood van de bakker op de hoek van de straat en groente van de bekende groenteboer. Allemaal om de lokale economie te stimuleren, de ondernemers uit de regio te steunen en de herkomst van de producten te ontdekken. Laat u verrassen door een culinair hoogstandje uit eigen streek of kies bewust voor een gerecht dat bij velen al naar de achtergrond is verdreven, maar hier op de kaart staat. Of wat te denken
van een combinatie van beide. Een heerlijk traditioneel voorgerecht afgewisseld met een vegetarisch hoofdgerecht, bij ons is alles mogelijk.

Bij Wittern Veghel komen verschillende tijden bij elkaar. De industriële, toegankelijke ambiance wordt op de locatie van de oude mengvoederfabriek opnieuw gemixt met trendy en hippe ingrediënten en bouwstenen. Zeven dagen per week staat er een enthousiast en gemotiveerd team voor u klaar om u mee te nemen in een culinaire, puren en (h)eerlijke oase.

Openingstijden
Maandag11:30 - 00:00
Dinsdag11:30 - 00:00
Woensdag11:30 - 00:00
Donderdag11:30 - 00:00
Vrijdag11:30 - 00:00
Zaterdag11:30 - 00:00
Zondag11:30 - 00:00

Wittern restaurant

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


BorrelDinerLeisure

Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

Service Bioscoop Industry

Een uitje op niveau

Kijk dan!