Koningsdag kleedjesmarkt in de Proeffabriek

Op 27 april van 11.00 tot 16.00 uur gaan we er een groot feest van maken op de Noordkade! Kom gezellig naar de kleedjesmarkt en geniet van live-optredens van lokale leerling straatmuzikanten, live muziek en struin langs alle kleedjes voor een nieuwe aanwinst. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Struinen, lekker eten en drinken

Een dag vol gezelligheid, struinen langs de kleedjes, live muziek en optredens. Gelukkig zijn ook de winkels, koffiebarretjes en restaurants op de Noordkade gewoon open. Je kunt tussendoor dus heerlijk neerploffen en genieten van een lekker hapje of drankje.

Aanmelden

Het aanmelden is simpel en gratis! Dit is hét moment om je huis eens goed op te ruimen en iemand anders blij te maken met jouw (oud-)speelgoed, skates of spelletjes, of om je muzikale klanken te laten horen en een zakcentje te verdienen. Meld je hier aan.

Nog vragen?

Voor meer informatie of vragen mail info@noordkade-veghel.nl of bel even naar 0413 782 000

Voorwaarden

Bij het aanmelden om deel te nemen aan de kleedjesmarkt ga je akkoord met onze huisregels en onderstaande aanvullende regels voor het evenement Vrijmarkt op de Noordkade namelijk: 

– Kinderen tot 18 jaar kunnen zich gratis inschrijven. 
– Maximaal één reservering/plekje per huishouden/gezin. 
– Er wordt geen rekening gehouden met plaatsing van jouw kleedje, je kan geen voorkeurslocatie opgeven. 
– Laden en lossen kan alleen door je auto op P1 of P2 te plaatsen, je moet dus altijd nog een stukje lopen met je spullen. Gebruik van winkelwagentjes om spullen te verplaatsen is niet toegestaan. 
– Verkoop van etens- en/of drinkwaren is niet toegestaan. 
– Na afloop van de vrijmarkt moeten alle overgebleven spullen mee terug genomen worden.

Bij overige vragen of meer informatie kan je contact opnemen met de proeffabriek: 
info@traiteurplank.nl of 0413-783312.