activiteiten veghel

Guus heeft groots met een zachte G, wij hebben genieten met een grote G. Want de Noordkade Veghel heeft alles in huis om met vrienden een gezellige tijd te hebben. Niet ingewikkeld of duur maar gewoon simpele gezelligheid. Benieuwd waar je dan moet zijn? Dit zijn onze absolute hoogtepunten en activiteiten Veghel.


muziek veghel

LIVEMUZIEK = activiteiten veghel!

Elke zondagmiddag livemuziek in cultuurcafé de Afzakkerij, dat is inmiddels een begrip in de omgeving en wij begrijpen wel waarom. Of nu houdt van Jazz, Blues of Rock, er komt altijd een bandje voorbij naar jouw smaak. De entree is gratis en het is altijd gezellig druk, dus kom zeker een keertje een kijkje nemen. 

BIER PROEVEN? LEUK! 

Hellobier organiseert regelmatig bijzondere bierproeverijen waarin je de kans krijgt om de lekkerste biertjes te proeven, maar waarbij je ook alle ins & outs over de bieren uitgelegd krijgt door een echte biersommelier. Met de bijpassende hapjes van restaurant DIS is dit de perfecte bijzondere bourgondische middag.  

@noordkade_veghel op Instagram

LEKKER ETEN

Zeg je de Noordkade, dan zeg je sowieso lekker eten. Geen gekke poespas of hippe foodconcepten maar gewoon goed eten voor ieder wat wils. Reserveer je een tafel bij Sillyfox, DIS, Wittern, Pieperz of Plank? Keuze genoeg dus zeg het maar. 

BORRELEN

Wij Brabanders borrelen wat af hé en dus zal het geen verrassing zijn dat de Noordkade daar ook de perfecte plekken voor heeft. Café de Afzakkerij is bijvoorbeeld zo’n plek waar gezelligheid de tijd soms inhaalt en je altijd nieuwe vrienden maakt. Maar ook bij restaurant Wittern kun je heerlijk borrelen. Kom je met een grotere club mensen? Reserveer dan van te voren even je tafeltje. 


Regelmatig zijn er ook leuke evenementen voor echte levensgenieters zoals jij. Wat dacht je van een platenbeurs, bijzondere muziekevents zoals Momfest en Fabriek Magnifique of natuurlijk een mooie theatervoorstelling? Op de Noordkade kan het allemaal. Wil je weten welke evenementen eraan komen? Check de agenda op onze website of schrijf je in voor de nieuwsbrief. De Noordkade is dus ook voor jou dé plek om je vrije tijd te spenderen. Dat wordt genieten!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Actieve families Algemeen

Dit is er op de Noordkade te beleven voor het hele gezin 

Guus heeft groots met een zachte G, wij hebben genieten