Jong, oud en alles er tussenin kan zich prima vermaken op de Noordkade. En ook als je een dagje uit wil met het hele gezin is de Noordkade the place-to-be. Deze activiteiten zijn namelijk perfect voor het hele gezin.


Escaperoom

Op de Noordkade bevinden zich maar liefst twee escaperooms. Ga jij voor het mysterie van de CHV of voor de Space escape? En wie van het gezin neemt de leiding? Eén ding is zeker, alleen door samenwerking kunnen jullie het mysterie binnen de tijd oplossen.Op de Noordkade bevinden zich maar liefst twee escaperooms. Ga jij voor het mysterie van de CHV of voor de Space escape? En wie van het gezin neemt de leiding? Eén ding is zeker, alleen door samenwerking kunnen jullie het mysterie binnen de tijd oplossen.

Uiteten 

Een gezellige activiteit met het hele gezin hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Lekker uiteten en gezellig kletsen kan op meerdere plekken op de Noordkade. Heb je kinderen die graag in een speeltuin spelen? Ga dan lekker naar Wittern want hier vindt je kind de speeltuin van z’n dromen, zowel binnen als buiten.

@noordkade_veghel op Instagram

Bioscoop 

Lekker een filmpje pakken is natuurlijk ook een optie. In onze bioscoop Industry draaien altijd films die geschikt zijn voor het hele gezin. En het meest ideale aan deze bioscoop is dat het een service bioscoop is. Je drukt dus gewoon op een knopje of scant een QR-code als je tijdens de film iets wil eten of drinken.

theater voor kinderen

In Theater de Blauwe Kei, het Theater aan de Noordkade staan de meest bijzondere voorstellingen. Van grote namen zoals ‘Juf Roos’ tot kleine intieme voorstellingen. Bekijk dus zeker even de agenda van de Blauwe Kei om alle voorstellingen speciaal voor kinderen te zien.


Gezellig met het gezin erop uit, wat is er mooier dan dat? We hopen je heel snel met het hele gezin te kunnen verwelkomen op de Noordkade. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

tonijnsalade van DIS
Food Vrijetijds Genieters

7 keer de lekkerste lunch op de Noordkade

Jong, oud en alles er tussenin kan zich prima vermaken