Maak kennis met Proeffabriek

IEDERE DAG VERSE PRODUCTEN

Uitzonderlijk dineren op hoog niveau, smullen van ter plekke bereide sushi of genieten van geurige kip van ’t spit? Op de Noordkade kun je wat eten en drinken betreft letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Begin je dag met een heerlijk ontbijtje in de Foodmarkt, kies voor een uitgebreide lunch bij DIS of schuif aan voor een diner met de hele familie bij Wittern. De Noordkade biedt smulpapen en lekkerbekken van jong tot oud een veelzijdigheid aan drank en spijzen om sur place of thuis van te genieten. 

Proeffabriek 5 jaar

Het culINAIRE sprookJESBOS

De Proeffabriek is een winkelgebied op de Veghelse Noordkade, een waardige aanbieder van mooie, ambachtelijke producten bestaande uit traiteurs en speciaalzaken. Dit jaar bestaat De fabriek vijf jaar. De ambitieuze ondernemers zitten nog altijd vol energie en nieuwe plannen.

“De Proeffabriek is een beetje het culinaire sprookjesbos van de Noordkade. Het is een broedplaats van creativiteit en er is altijd wel iets te beleven.

Workshops

Workshops, proeverijen en excursies. Voor jong en oud. Je kunt natuurlijk heerlijk shoppen in de Proeffabriek. Maar naast fantastische winkels bieden wij ook super leuke workshops, proeverijen en excursies aan. Pas dan komt de Proeffabriek echt tot leven. Hieronder geven we een opsomming van al onze arrangementen. Kom je er niet uit? Of wil je arrangementen combineren? Geef ons een seintje. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

DIT IS ONS KEURMERK

GOED OP SMAAK

De Proeffabriek is een waardige aanbieder van mooie, ambachtelijke producten met affiniteit voor food en cultuur. En daar zijn we trots op. Om de kwaliteit te bewaken, hebben we een uniek keurmerk ontwikkeld. Zo weet iedereen dat de Proeffabriek ‘Goed op Smaak’ is.

AFSLUITEN MET VROEGER

HeerlIJke hIstorIe

Van wat nu De Proeffabriek is zijn weinig gegevens. Vroeger waren het vooral magazijnen voor de opslag van eindproducten en grondstoffen. Als je binnenkomt bij Pieperz, loop je links waar een ketelhuis heeft gestaan. Bij Pieperz binnen is een deel van de ketel nog zichtbaar. De entree van de Proeffabriek is verder een nieuwe constructie die voorheen tot het buitenterrein behoorde.

Bezoek De Noordkade, ontdek de historie en geheimen tijdens een indrukwekkende tour. Ga je mee?

Geschiedenis de Proeffabriek Veghel