buitenactiviteiten veghel

We hebben de zomer in de bol en nu de temperaturen oplopen willen we jou alvast voorbereiden op de leukste buitenactiviteiten op de Noordkade. Want met mooi weer bloeit de Noordkade op en is er genoeg te beleven. Welke buitenactiviteiten op de Noordkade ga jij doen deze zomer?

Genieten met de waterproeverij

Vriendengroepen, families en collega’s opgelet: de waterproeverij is voor jullie het perfecte uitje. Geniet van lekker eten en drinken terwijl je het mooie Veghel vanaf het water ontdekt. Tegenwoordig is de waterproeverij ook de boeken in combinatie met een bierproeverij verzorgd door Hellobier. Hallo! Bier proeven op het water, daar zeggen wij geen nee tegen!

Stap op de sup

Dacht je bij bovenstaande tekst ‘dat water spreekt me wel aan maar ik wil niet stilzitten’ ook dan heeft de Noordkade de perfecte activiteit. Stap op de sup, train je spieren en ontdek de Noordkade vanaf het water. Suppen is ook top voor de minder sportieve medemens. Het is net zo makkelijk als dat het eruit ziet. Echt iedereen kan het, dus ga de uitdaging aan.

TERRASSEN TOCHT

Een bezoekje aan de Noordkade is natuurlijk niet compleet zonder één van onze terrassen te ontdekken. Ga jij voor het terras van Sillyfox op 40 meter hoogte of toch lekker gemoedelijk bij de Afzakkerij of Wittern. Doe eens gek en kies voor als buitenactiviteit voor een heuse ‘terras-tocht’ en pak je ze allemaal!

Cruisen met je step

Heb jij geen zeebenen en is suppen dus niet jou ding? Kies dan voor een leuke steptocht. Cruise over de Noordkade en ontdek de verdere omgeving van Veghel. En wees niet bang, de steps zijn volledig elektrisch dus het kost je niet al teveel energie. Hou je ogen wel op de weg, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Speelparadijs van je dromen

Ook voor onze kleinste gasten is er buiten genoeg te beleven. Bij Wittern op het terras vind je een speelparadijs waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Vooral de grote glijbaan is altijd erg in trek. En heb je de skatebaan gezien bij de ingang van de Cultuurfabriek? Hier kun je natuurlijk ook je trucjes showen.

Wandelen en ontdekken

Een lekkere wandeltocht over de Noordkade is natuurlijk ook gewoon een optie. Pak af en toe een stukje van binnen mee en loop eens een rondje om de silo’s. De Noordkade is altijd in ontwikkeling dus wie weet ontdek je wel een nieuwe bewoner of gebouw.

De Noordkade als jouw decor

Organiseer je eigen fotoshoot en gebruik de Noordkade als jouw decor. Trommel je vrienden op en ga samen op zoek naar de mooiste plekken op de Noordkade. Is je Instagram ook weer helemaal up to date.

We zijn je graag snel bij één van deze buitenactiviteiten op de Noordkade. Heb je nog andere suggesties? Laat het ons weten. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Noordkade door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

The Chocolate Factory
Algemeen Kunst en cultuur

Dit wist je nog niet over The Chocolate Factory

We hebben de zomer in de bol en nu de