leukste terras wittern

Er is geen houden meer aan. Het terras willen we op, en wel nu meteen! We zetten de leukste terrassen van de Noordkade voor je op een rijtje. Met nog een gratis tip: vergeet je zonnebrand niet!

Het terras van wittern

Een heerlijk groot terras, zonovergoten en met een dikke speelplek voor kinderen. Eigenlijk alles wat je bij een terras hoopt aan te treffen heeft Wittern al voor je geregeld. Geen last van auto’s, met zicht op prachtige groene bomen aan weerszijden van de havenarm. Oh, en er scharrelen hier zelfs kippen rond!

OP GROTE HOOGTE

Voor dit terras zul je de hoogte in moeten! Het flinke terras van Sillyfox bevindt zich bovenop de monumentale Wiebenga Graansilo, op zo’n 32 meter hoogte. Hier geniet je dus van een geweldig uitzicht over de Noordkade, en over de nabije omgeving. Toch fijn dat ze er een lift hebben!

leukste terras veghel

SNACKEN OP HET TERRAS

Even lekker neerploffen met een koel drankje of een ijsje. Joh, bestel gelijk er wat lekkers bij, want bij Pieperz loopt het water je al snel in de mond door hun burgers of geweldige frietjes heisa. Wat dat zijn? Ga er maar eens even goed voor zitten…

leukste terrassen noordkade

LeuK TERRASSEN BIJ AFZAKKERIJ

Een biertje met een goeie klets, een lekkere lunch of gewoon even zitten en lekker naar mensen om je heen kijken. Het terras van De Afzakkerij is misschien niet de grootste, maar wel een van de gezelligste die je op de Noordkade vindt. 

Bij jouw thuis

Natuurlijk gaat er weinig boven je eigen terras. Je tuin, balkon of dakterras is natuurlijk dé plek bij uitstek waar jij je het beste thuisvoelt. Om het je daar zo lekker en gemakkelijk mogelijk te maken, vind je op de Noordkade meer dan genoeg lekkers. Zoek je een bijzonder wijntje? Dan is Wijndivas je adres. Voor wie van bier houdt, maar niet weet wat te kiezen, is Hellobier waar je moet zijn. Sla dan Plank niet over, want zij weten precies welke borrelbox je feest compleet maakt.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Leisure

De 5 leukste indooractiviteiten

Er is geen houden meer aan. Het terras willen we