Niets zo wispelturig als het weer. We pingpongen soms van een frisse lentekou naar een zomerse sfeer binnen een dag. Heb je voor vanavond een barbecue gepland, gooit de regen weer roet – of nattigheid – in je eten. Noteer daarom vast deze vijf te gekke indooractiviteiten van de Noordkade!

Axe Throwing Veghel

Wat, met bijlen gooien? Ja, dat lees je goed. Op een van de weinige plekken in heel het land kun je hier met een groep aan de slag met bijlen werpen. Voel de kracht van het machtige gereedschap in je hand en gebruik de juiste techniek om de hakbijl met volle vaart naar het doel te slingeren. Lukt het jou om de bullseye te raken? Oergevoelens gegarandeerd! Een sessie duurt een uur, daarna zijn je armen moe en ben jij een volleerd bijlenwerper. 

Ulli’s Wunderschone Bingoshow

Jodela-hi-tiiii! Onze Ullie en zijn freund bewijzen dat bingo niet alleen voor senioren in verzorgingshuizen is. Zij maken er graag een hilarisch en spetterend feestje van! Party-macher Ulli neemt je mee op een bizarre reis vol humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten. Deze bizar verrassende variant op het gezellige bingospel is perfect voor groepen die elkaar graag een hak willen zetten!

indooractiviteiten volwassenen

Bierproeverij

Dat de specialisten van Hellobier veel van bier weten, dat is duidelijk. Kennis die ze graag met je delen tijdens een bierproeverij. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze te doen: op locatie, thuis, met veel uitleg en weetjes of juist iets minder. Stel zelf je programma samen en duik in de wondere wereld die bier heet! Perfect als indooractiviteiten volwassenen.

indooractiviteiten volwassenen

Bloemenworkshop

Trendsetters werkt dagelijks met veel passie met bloemen. Die passie houden zij niet alleen voor zichzelf. Met de bloemenworkshop in de bloemenspeciaalzaak ervaar je zelf hoe het is om een unieke creatie te maken. Een fantastische ervaring om samen met onze bloemstylisten te ontdekken hoe inspirerend de natuur is, en een moment om jezelf even helemaal onder te dompelen in passie en ambacht. Deze workshops organiseert Trendsetters individueel of in groepsverband.

The Space Escape Room

De escape room op de Noordkade staat altijd garant voor een spannende tijd op de Noordkade. Hier beland je in de Koude Oorlog, en is het aan jou en je team om een heuse raket te lanceren – of om juist deze launch te saboteren. Denk slim, puzzel gericht en vertaal de hints naar een succesvolle missie!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

4 bijzondere bewoners

Niets zo wispelturig als het weer. We pingpongen soms van