Hebben we echt guur herfstweer nodig om chocolademelk te drinken? Natuurlijk niet, een beetje chocolade-lover drinkt het ook in de najaarszon. Bij de Noordkade zijn we sowieso dol op chocolade. Ook al duurt het nog wel even voor The Chocolate Factory er is, wij hebben nu alvast de lekkerste chocoladetips.


Maak zelf karamel-zeezout chocolademelk

Makkelijk te maken en heerlijk om te drinken, deze variant op de klassieke chocolademelk. Met een paar ingrediënten van Jumbo Foodmakt. Het enige wat je nodig hebt voor 1 portie is:

  • 200ml volle melk
  • 50g karamel-zeezout chocolade.

Hak de chocolade fijn. Breng in een steelpan de melk tegen de kook aan. Voeg de chocolade toe terwijl je roert met een garde. Nu klop je tot de chocolade is gesmolten. Inschenken en smullen maar!

Wit of melk? Warme choco bij DIS

Bij DIS drink je chocomel in je favoriete smaak: wit of melk? Om het helemaal af te maken kun je er een flinke dot slagroom op laten doen. Wel even die witte klodder van je neus vegen voor je weggaat :).

@noordkade_veghel op Instagram

De dame blanche van Silly Fox

Een zoete afsluiter na een exclusief diner; de dame blanche van Silly Fox is een ware traktatie voor fijnproevers. Gemaakt van Tahiti vanille, amandelen en ambachtelijke chocolade. Je weet niet wat je proeft.

Bistro Plank houdt het puur

Bistro Plank houdt het puur
Geen pure chocolade, maar warme chocolade in zijn meest pure vorm. Zonder slagroom maar wel met een een koekje natuurlijk. Of je zet er een lekker vers gebakje of je favoriete lunchgerecht naast. Wat vind jij lekker bij je choco?


Chocolade verwennerij bij Van Leur

Van chocoladebollen en soesjes tot brownies en taarten met chocolade. Bakkerij Van Leur heeft een assortiment om je vingers bij af te likken. Ook lekker als je niets te vieren hebt!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Herfstvakantie vier je op de Noordkade

Hebben we echt guur herfstweer nodig om chocolademelk te drinken?