De scholen zijn dicht maar de Noordkade bruist. In de vakantie kun je er elke dag terecht voor kunst en cultuur. Voor een hapje en een drankje. Om te shoppen of voor een onvergetelijk uitje. Met of zonder kids.


Popcorn en het witte doek

Wat het weer ook doet, in de Industry bioscoop zit je altijd goed. Tijdens de herfstvakantie kun je kiezen uit fantastische films. Ga voor een dikke actiefilm of neem de kids mee naar een van de vele jeugdfilms.

Heerlijk shoppen, lekker lunchen

Heerlijk shoppen, lekker lunchen
Een leuk cadeau, een bijzonder wijntje, een speciaal biertje of zelfs een kunstwerk voor thuis aan de muur. De Noordkade heeft het allemaal in huis. En als je stappenteller op hol slaat, plof je ter plekke neer voor een drankje of een lunch. Ook als het regent is ons binnenterras geopend.

@noordkade_veghel op Instagram

SAMEN UIT

Met vrienden of familie proberen een escape room uit te komen, meedoen aan de autospeurtocht Car Scene Investigation of strijden om de hoofdprijs van de pub quiz. In en om de Noordkade is genoeg te beleven voor jou en je vriendengroep.

Pizza party!

De beste pizza maak je zelf. Samen met wat vriendjes ga je aan de slag met een echte pizza chef. Die leert je alle kneepjes van het vak. Je gooit en bestrooit, je bakt en je hapt. Want aan het eind van jouw pizza party proef je natuurlijk je eigen creatie. Wie maakt de lekkerste?


Proef de herfst!

Als je de innerlijke mens wilt verwennen kun je natuurlijk gewoon bij Pieperz of Dis of Sillyfox terecht. Maar een bierproeverij of zelfs een waterproeverij behoort ook tot de mogelijkheden. Waar smaakt jouw herfst naar?

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Nog 5 keer de meest smakelijke tips op de Noordkade

De scholen zijn dicht maar de Noordkade bruist. In de