Je hoeft niet urenlang in een vliegtuig te zitten om te genieten van wat de wereld te bieden heeft. Op de Noordkade komt de hele wereld op je bord bijeen!


1 – Japan

Wie ooit in Japan is geweest kan beamen dat er sushi places te over zijn. Van basic en laagdrempelig, tot restaurants waar sushi tot een ware kunst verheven is. Gelukkig hoef je niet helemaal naar het land van de Rijzende Zon te vliegen om toch van deze Japanse delicatesse te genieten: bij Jumbo Foodmarkt draaien ze er hun hand niet voor om en maken ze voor de je neus de lekkerste verse sushi.


2 – Spanje

Bij Wijndivas vind je de lekkerste en meest uiteenlopende wijnen. Natuurlijk uit Frankrijk, maar ken je bijvoorbeeld ook de heerlijke wijnen uit Spanje? De Wijndivas kiezen vol passie de lekkerste rode wijnen, rosés en bruts uit het Spaanse land om ze met veel enthousiasme te presenteren. Loop eens binnen en laat je verrassen!


3 – Indonesië

Vanuit de Klokingang van de Proeffabriek loop je er recht op af: de kopse kant van ‘het schip’, met tal van hapjes en gerechten om thuis van te genieten. Zoals een smaakvolle kipsaté, die je heel even meeneemt naar de Gordel van Smaragd…


4 – USA

Amerika – en dan beter gezegd de USA ofwel de Verenigde Staten – is een land met een enorme veelzijdigheid aan landschappen, mensen en eten & drinken. De bakermat van de hamburger en de hotdog zoals we hem graag zien herbergt over het hele continent ook talloze grote en kleinere bierbrouwerijen. Naar schatting zelfs meer dan 8.500! Een daarvan is Sierra Nevada in Chico, Californië. Hello Bier heeft hun lekkerste biertjes gebundeld tot een speciaal bierpakket.


5 – Italie

Zeg je Italië en denk je aan eten, dan kom je onherroepelijk uit bij pasta’s en pizza’s. Vooral die laatste heeft het land wereldberoemd gemaakt en een onuitwisbare culinair stempel gedrukt. Kenners weten dat de lekkerste pizza’s steevast uit een steenoven komen. Of die te vinden is op de Noordkade? Ja zeker wel: bij de Jumbo Foodmarkt. Vers en om je vingers bij af te likken!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Food Leisure

MADE AT de NOORDKaDE

Je hoeft niet urenlang in een vliegtuig te zitten om