We blijven je bestoken met inspiratie. Ook deze week weer vijf bijzonder smakelijke adressen die je niet mag missen in de veelzijdige Noordkade. Shop je mee?


nOORD Coffee Roasters: vers gebrande koffie

Die heerlijke koffie of espresso in je favoriete restaurant of café, die kun je thuis ook drinken. Bij Noord Coffee Roasters haal je de beste American Roast koffiebonen. Eerst proeven voordat je bonen mee naar huis neemt? Dat kan ook!

Bakkerij van Leur: de warme bakker van Veghel

Hier proef je de smaak van ambacht. Of het nu gaat om traditioneel zuurdesembrood, klassieke worstenbroodjes volgens familierecept of feestelijke taarten en banket. Van Leur is niet voor niets al drie decennia een vertrouwde naam in de regio. Wat een verwennerij!

@noordkade_veghel op Instagram

Hellobier: meer keus dan je aankunt

Als je écht speciaal bier wilt drinken, moet je bij Hellobier zijn. Met een assortiment van ruim 1.700 verschillende bieren is hier altijd wel wat te ontdekken. Elke week komen er nieuwe bieren binnen. En als je iemand wilt verrassen met een schuimend cadeau, kun je hier prachtige pakketten kopen.

Chez Moi Artisan Distillery: limoncello uit de Meierij

Je weet niet wat je proeft! Een kruidige smaak met een frisse toets smaakt in het najaar net zo goed als op een zomers terras. Door een speciaal destillatie-proces weten twee neven een unieke limoncello te maken. Een handgemaakt product uit onze eigen Meierij regio.


Jumbo foodmarkt: als het echt lekker moet zijn

Van kant en klare gerechten en verse ingrediënten tot een lekkere maaltijd waar je ter plekke van geniet in de lunchroom. De Jumbo Foodmarkt is een ware beleving als je van lekker eten houdt. Chefs, slagers en kaasboeren staan voor je klaar. Je zou het bijna vergeten, maar je kunt er ook nog je boodschappen doen. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Shoppen veghel
Algemeen

Vijf tips om te shoppen op de Noordkade

We blijven je bestoken met inspiratie. Ook deze week weer