Hydratatie is een sensatie en drinken is belangrijk. Als we drinken, dan het liefst wel iets wat lekker is. Op de Noordkade zijn genoeg dranken te vinden om blij van te worden!

Kopje koffie?

Koffie komt in eindeloos veel vormen en maten. Niet alleen qua herkomst van wat betreft koffiebonen, ook in hoe het gereserveerd wordt kun je alle kanten op. Bij espressobar Noord Coffee Roasters kun je terecht voor een ouderwets kopje koffie, maar ook voor een vloeibare traktatie zoals een vintage Vanilla Donut Latte. Een latte macchiato gemaakt met Jersey melk en een eigen espresso blend, met een vleugje vanille en geserveerd met een donut én slagroom.


WIJN IS FIJN

Een neus voor de lekkerste wijnen, dat hebben de dames van Wijndivas wel. Wekelijks selecteren zij de lekkerste wijnen afkomstig uit Spanje, Frankrijk en Italië die zij zelf importeren. Hemelse wijnen in rood, wit, rosé en met bubbels, om cadeau te doen of lekker zelf op te drinken. En wil je je eigen wijnkennis bijspijkeren? Ga dan eens naar de Wijn & Combi die zij iedere eerste zondag van de maand organiseren. Dat is een wijntje met zijn verhaal én een hapje!

Hee.. biertje?!

Zo’n beetje de populairste onder de dranken is natuurlijk bier. Bij Hellobier is dat nog lastig kiezen, want met meer dan 1800 soorten binnen- en buitenlandse bieren kun je bij hun alle kanten op. Ook hier wordt kennis graag gedeeld. Wil jij je bier-knowhow graag op kundige wijze vergroten? Informeer dan bij Hellobier naar de mogelijkheden voor een kleinere of grotere bierproeverij. Proost!

Er zit een bel in mijn thee

Bubble tea is een mix van koude of warme, gezoete thee, melk en vruchtensiroop. De bubbles zijn geen luchtbellen, maar kleine gelatine-achtige balletjes die doen denken aan gummibeertjes. Het populaire drankje is overgewaaid uit Azië – Taiwan om precies te zijn – en verovert inmiddels heel de wereld. Op de Noordkade is deze vloeibare lekkernij binnenkort te vinden bij Industry.

Cocktail, m’n liefste?

Ook voor een good ol’ fashioned cocktail ben je op de Noordkade aan het juiste adres. Zoals bij restaurant Wittern, waar er diverse op de kaart prijken. Je kunt er terecht voor verschillende gin-tonics, of voor klassiekers als een Tequila Sunrise. Met een beetje inlevingsvermogen is het net of je op vakantie bent!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Waar is dat (kinder)feestje?

Hydratatie is een sensatie en drinken is belangrijk. Als we