Iets te vieren? Gezellig! Op de Noordkade kun je knetterveel kanten op wat betreft het vieren van welk feest dan ook. We zetten er een paar voor je op een rij. 

De Noordkade ken je als plek om lekker te eten, zoals voor je lunch of diner. Of om een cadeau te halen, naar de film te gaan (ontspanning) of te sporten (inspanning). Maar wist je al dat dit ook de plek is om goed te genieten van de meest uiteenlopende live muziek? Dus het is weer tijd voor muziek op de Noordkade Veghel.


Tafelen op grote hoogte

Je kunt op de Noordkade meerdere kanten op om eens goed met familie en vrienden te tafelen. Of het nu voor een verjaardag is, een jubileum of een bruiloft is, iedereen kan aanschuiven. Zoals bij Sillyfox, waar je met je gezelschap tot wel 150 gasten terecht kunt. Sillyfox is gevestigd op de top-etage van de monumentale Wiebenga Graansilo aan de CHV Noordkade in Veghel, aangemerkt als rijksmonument, en heeft de beschikking over een flink dakterras.


Arrangementen voor de jongsten

Hoe organiseer je een leuk kinderfeestje? Je kunt natuurlijk een checklist vinden via Google, maar waarom laat je het niet organiseren? Wittern heeft er al verschillende georganiseerd én altijd met succes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse pizza-party, waar kinderen onder begeleiding hun eigen pizza maken – en opeten natuurlijk! Er is hier zelfs de mogelijkheid voor feestjes compleet met clown en ballonnen. Met lekker weer is het hier trouwens heel leuk buitenspelen!


Neem je vrienden mee

Op zoek naar een origineel groepsuitje met vrienden, familie of collega’s in de omgeving van Veghel? Bij Noordkade Uitjes vind je alle ingrediënten voor een gezellige vriendendag, teambuilding, vrijgezellenfeest of kinderfeest. Op de Noordkade bieden zij verschillende activiteiten aan. Van een spannende Escape Room-ervaring in een 35 meter hoge graansilo, tot de nieuwste rage: Axe Throwing. Combineer je activiteit met het Virtual Reality arrangement of onze hilarische doldwaze bingoshow ‘Bingowski’. Pret verzekerd!

Volop gratis parkeren

Met wel drie grote terreinen is er volop gelegenheid tot parkeren. Zo zet je je auto eenvoudig vlakbij waar je wezen moet, en hoef je nooit ver te lopen. Om het nóg mooier te maken is parkeren op de Noordkade helemaal gratis. Vergeet alleen niet je blauwe kaart mee te nemen.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

muziek noordkade veghel
Kunst en cultuur

Noordkade, laat je horen!

Iets te vieren? Gezellig! Op de Noordkade kun je knetterveel