winkelen veghel

De Noordkade bruist. Behalve de leukste eet- en drinktenten vind je er bijzondere shops met cadeaus en lekkers voor thuis. Wedden dat je in deze winkels jezelf of iemand anders kunt verrassen? Kom dus winkelen in Veghel.


Wijndivas: proeven, tappen, kopen

Wijn kiezen wordt makkelijk in deze Enoteca. Een concept dat je misschien kent uit Italië: je kunt wijn proeven voor je de fles koopt. Ben je op zoek naar een huiswijn? Die kun je bij Wijndiva’s zelf tappen. Ook voor proeverijen kun je bij Chantal en Kim terecht. Je leert je eigen smaak steeds beter kennen. Kies voor winkelen Veghel.

Exclusieve bloemsierkunst bij Trendsetters

Een standaardbloemetje kun je overal halen. Trendsetters gaat graag een stap verder, of het nu gaat om trouwen, rouwen, of een andere gelegenheid. Zoek je een speciaal en persoonlijk bloemstuk, dan zit hier hier zeker goed. Zelf aan de slag? De bloemstylisten van Trendsetters geven ook workshops.

@noordkade_veghel op Instagram

Mooie dingen bij De Fabriekswinkel

Hou je van kunst, design en de laatste gadgets? De Fabriekswinkel heeft mooie cadeaus in al deze categorieën. Van een klein sierraad tot een bijzonder kunstwerk. Hier kom je voor cadeaus die je nergens anders vindt.

PLANK traiteur en bistro: genieten op maat

Het ultieme borrelgevoel gewoon bij je thuis. Bij PLANK bestel je boxen en borrelplanken met een verhaal, gemaakt met verse, hoogwaardige producten. De creaties worden letterlijk op maat gemaakt, zodat je ze thuis zo op je bijpassende plank schuift.


Kook Kunst Tinks: winkel en atelier

Een speciale winkel met twee afdelingen. Voorin is een inspirerende kookwinkel en achterin vind je een atelier met kunstige schalen, dienbladen en andere keukenaccessoires. Wat Tinks ook bijzonder maakt: de zaak wordt deels gerund door SWZ medewerkers. Smakelijk!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

activiteiten veghel
Algemeen Vrijetijds Genieters

5 activiteiten op de Noordkade voor echte levensgenieters

De Noordkade bruist. Behalve de leukste eet- en drinktenten vind