De één is enorm getalenteerd in het vinden van de beste cadeaus voor de kerstdagen. Bij de ander breekt er langzaam paniek uit, want wat moet je dit jaar nou weer kopen voor je schoonvader, oma of oom? Voor die laatste groep hebben wij de oplossing. Want op de Noordkade zijn genoeg bijzondere cadeaus te krijgen. Tijd voor wat inspiratie! 

Plank 

Wil je een goeie beurt maken bij je schoonouders? Informeer ze dan nu alvast dat jij de borrel verzorgt tijdens de kerstdagen en loop even binnen bij Plank. Speciaal voor kerst hebben zij namelijk een heerlijke kaas en gigantische ham voor de hele familie in de aanbieding. Ook kunnen ze op jouw verzoek een mooi pakket samenstellen voor elk budget, perfect om cadeau te geven. 

Hellobier

Je moet echt even naar de winkel van Hellobier toe voor kerst. Ze hebben namelijk een hele bijzondere kerststal: volledig gemaakt van.. je raadt het al: bier. Zoek je een cadeau maar vind je het lastig om zelf iets uit te zoeken? Laat je adviseren bij Hellobier. Ze stellen graag een persoonlijk pakket voor je samen. Ook voor de mooiste speciaalbierglazen kun je hier natuurlijk terecht.  

Tinks

Heb je een keukenprins(es) in de familie? Dan ben je bij Tinks aan het juiste adres. Je vindt hier handige keukentools, bakspanen, servies of gewoon een mooi kookboek. Loop binnen en laat je adviseren. Bij Tinks kunnen ze je namelijk perfect helpen met dat ene cadeau dat precies in de roos is. 

Milachocolata

In de Proeffabriek vind je sinds kort een nieuwe bewoner: Milachocolata. Stap binnen en waan je even in de chocolade-hemel. Deze hoogwaardige chocolade in heel veel verschillende smaken vind je natuurlijk ook speciaal in kerstthema. En is er iemand die niet blij wordt van het krijgen van chocolade? 

Trendsetters 

Tijdens de feestdagen kan het niet sfeervol genoeg zijn. Bij Trendsetters vind je naast de mooiste kerststukken en kransen natuurlijk ook alles om je interieur wat extra sfeer te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi windlicht of lekkere geurkaas? Strik erom en onder de kerstboom. 

Wijndivas

Wijndivas heeft naast wijn ook speciale wijnpakketten, zo hebben ze bijvoorbeeld het fijne Italiaanse rode wijnen: Ripasso & Amarone in een mooie pakket. De wijnpakketten kunnen ze op verzoek trouwens ook helemaal op maat voor je samenstellen. Op dit moment hebben ze ook speciale Portugese kersenlikeur met chocolade in de winkel. Een super leuk cadeau omdat je de bonbon zelf kunt vullen met likeur. Ook verkopen ze natuurlijk glühwein in deze tijd. Het perfecte cadeau voor onder de boom. 

Tegoedbon

Vind je het nog steeds lastig om een keuze te maken. Dan is een tegoedbon natuurlijk altijd een goed idee. Een tegoedbon van één van onze restaurants is natuurlijk altijd een goed idee. Maar mocht je na het lezen van dit blog nog steeds geen idee hebben wat je moet kopen, dan is een tegoedbon van één van onze winkels natuurlijk ook een slimme keuze.  

Conclusie: geen reden dus om deze kerst met lege handen aan te komen bij je familie en vrienden. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Dit zijn de Nieuwe openingstijden van de bewoners Noordkade

De één is enorm getalenteerd in het vinden van de