Graag inspireert Trendsetters Veghel haar bloemstylisten je vanuit de bloemenspeciaalzaak met unieke bloemsierkunst en verrassende accessoires. Naast de verzorging van bloemwerk vanuit deze prachtige bloemenspeciaalzaak is Trendsetters dé professionele partij met een onderscheidend specialisme als het gaat om eventstyling. Het creëren van de juiste sfeer in een tijdelijk interieur is onze expertise.


Trendsetters wil haar bezoekers inspireren en verrassen met unieke bloemsierkunst. Daarom nodigen wij je graag uit om te komen genieten van de prachtige kleuren, geuren en smaken van de producten in onze winkel op de Noordkade. Hier arrangeren de stylisten kunstzinnige creaties met verse producten. Ook vind je bij de speciaalzaak een uitgebreid en bijzonder assortiment aan potten, vazen en accessoires in allerlei stijlen.

Workshops

De passie voor bloemen willen ze niet alleen voor zichzelf houden. Daarom laten we ze jou graag zelf ervaren hoe het is om een unieke creatie te maken tijdens een van de workshops. Een fantastische ervaring om samen met bloemstylisten te ontdekken hoe inspirerend de natuur is. Een moment om jezelf even helemaal onder te dompelen in passie en ambacht.

Abonnementen

Een verse verrassing aan deur wanneer het schikt? Dat kan met één van de Trendsetters bloemabonnementen. Deze zijn heel flexibel en helemaal aan te passen naar wens. Je bepaalt zelf het formaat van het boeket, wil je een klein geluksmomentje of juist een grote eye-catcher in de woonkamer? Trendsetters houdt natuurlijk ook rekening met jouw interieur! Daarom kunt je aangeven in welke stijl het boeket samengesteld mag worden. Vervolgens hoef jij ons alleen nog te laten weten wanneer je thuis bent om de bloemen aan te nemen. De bloemenservice is beschikbaar in de omgeving Veghel en wekelijks opzegbaar of te wijzigen.

Bloemenspeciaalzaak Trendsetters

Verlengde Noordkade 4
5462 GE, Veghel