Bloemenspeciaalzaak Trendsetters wil haar bezoekers inspireren en kunnen verrassen met unieke bloemsierkunst. Daarom nodigen wij u graag uit in onze winkel. Geniet van de prachtige kleuren, geuren en smaken van de producten in onze bloemenspeciaalzaak op de Noordkade in Veghel.

Dit zijn onze openingstijden zoals de maatregelen het nu toelaten (hiernaast te bekijken).

Iets leuks en speciaals, winkel omgebouwd tot voorjaarsseizoen, wij zijn klaar voor de speciale dagen zoals Valentijn en straks Moederdag Pinksteren Hemelvaart etc zodat we weer iedereen kunnen verrassen.

Bruidswerk

Uw bruiloft is de dag waar u al jaren over fantaseert en waar alles moet kloppen. Graag adviseren wij u over uw bruidswerk. Tot in de kleinste details zullen al uw wensen tot een waanzinnige dag samen worden gebracht. Wanneer u elkaar het ja-woord geeft moet het totaalplaatje natuurlijk kloppen. Trendsetters maakt uw dag volmaakt én persoonlijk in de juiste sfeer en ambiance. Dankzij gebruik van uniek meubilair, bijzondere accessoires en romantische bloemen creëren we het gewenste bruidswerk.
Naast het bruidsboeket helpen wij u graag bij de corsages, bloemdecoratie voor uw trouwauto en aankleding van de trouwlocatie. Daarbij kunnen wij u adviseren over de verschillende bloemstijlen, kleurgebruik, samenstelling en de vorm van uw bruidsdecoraties. Zo kunt u erop vertrouwen dat het interieur, styling en bloemdecoraties één geheel vormen op uw bruiloft!

Rouwbloemwerk

Neem afscheid van een geliefde op uw manier met passend rouwbloemwerk. Wij verzorgen uw persoonlijk rouwwerk als laatste eerbetoon zoals u dat wenst. In de eerste plaats geheel naar smaak van uw overleden dierbare of passend in een gevoerde begrafenisstijl.
Trendsetters adviseert u graag over de mogelijkheden om te komen tot het beoogde rouwbloemwerk. Wij stellen voorop dat alles met gepaste inlevingsvermogen en aandacht gecreëerd zal worden. Daarom kunt u ons benaderen voor een persoonlijk gesprek om uw wensen voor uw rouwwerk samen te bespreken.

Bloemenworkshop

Onze passie willen we niet alleen voor onszelf houden. Daarom laten we u graag zelf ervaren hoe het is om een unieke creatie te maken tijdens een bloemenworkshop in onze bloemenspeciaalzaak. Een fantastische ervaring om samen met onze bloemstylisten te ontdekken hoe inspirerend de natuur is. Een moment om jezelf even helemaal onder te dompelen in passie en ambacht. Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel.

Openingstijden
Maandag09:30 - 17:30
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 20:00
Zondag09:30 - 17:30

Bloemenspeciaalzaak Trendsetters

Verlengde Noordkade 4
5462 GE, Veghel