De Noordkade heeft heel wat toffe bewoners. De meeste zie je als je er rond loopt: winkels, horeca, of cultuur om te bezoeken. Daarnaast zitten er hier een aantal hele bijzondere namen waar je nauwelijks weet van hebt, maar die op hun eigen manier het verschil maken.

Steroyd

Grote kans dat je het werk van STEROYD al eens voorbij hebt zien komen. Zij komen namelijk met kleurrijke, tot de verbeelding sprekende registraties van de vetste festivals en events, concerten en uiteenlopende promo’s. Hun werk onderscheid zich met inventieve filmtechnieken, spectaculaire drone-shots en verrassende perspectieven.

Proefkeuken La Place

La Place ken je natuurlijk van al het verse lekkers dat je kunt eten en drinken in hun restaurants. La Place vind je langs snelwegen, in stadscentra en noem maar op. Er zijn meer dan 80 vestigingen in Nederland, plus locaties in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Indonesië. Er zijn zelfs La Place restaurants in de Verenigde Staten! En de plek waar ze al die nieuwe gerechten bedenken en ontwikkelen? Juist, die zit op de Noordkade!  

STudio gotley

Een professionele producent van reclamefilms voor allerlei marketingdoeleinden. Studio Gotley wordt gevormd door een collectief van gepassioneerde filmmakers en marketeers met ruime ervaring in de film- en marketingbranche. Zij ontwerpen en produceren reclamefilms voor marketingcampagnes met de focus op het verhaal achter het merk, maar maken ook ‘eigen’ films. En dat allemaal vanuit de Noordkade!

YOUR AGENCY

Met een breed roster aan bekende namen runt Your Agency een exclusief boekingskantoor vanaf de Noordkade. Brabantse nuchterheid, liefde voor muziek en festivals en jarenlange professionaliteit maken Your Agency tot een speler van formaat in de Nederlandse entertainmentindustrie. Met artiesten als Lil Kleine, Bilal en Coen & Sander kunnen organisatoren en promotors eigenlijk niet om ze heen.

Benieuwd naar de veelzijdigheid aan bewoners op de Noordkade?

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Kunst en cultuur

De Blauwe Kei pakt uit

De Noordkade heeft heel wat toffe bewoners. De meeste zie