muziek noordkade veghel

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Noordkade bruist weer als nooit tevoren. Met sinds kort als vanouds weer wekelijks live muziek!

De Noordkade ken je als plek om lekker te eten, zoals voor je lunch of diner. Of om een cadeau te halen, naar de film te gaan (ontspanning) of te sporten (inspanning). Maar wist je al dat dit ook de plek is om goed te genieten van de meest uiteenlopende live muziek? Dus het is weer tijd voor muziek op de Noordkade Veghel.


De Blauwe Kei

Je bent vast bekend met het theater op de Noordkade, de Blauwe Kei. Een pracht van een zaal waar je in een perfecte sfeer kunt genieten van de meest uiteenlopende voorstellen. Het programma van de Blauwe Kei bevat dan ook extra veel aan muziek. Regelmatig staan hier bekende artiesten op het podium, zoals bandoneonist Carel of zager Hans de Booy. Ook de meest uiteenlopende tributebands weten de weg naar de Blauwe Kei regelmatig te vinden, dus hou de programmering goed in de gaten!


Cultuurcafe De Afzakkerij

Een café boordevol cultuur, gezelligheid én met vaste regelmaat live muziek? Ja hoor, ook die vind je op de Noordkade. Cultuurcafé De Afzakkerij is wat dat betreft het kloppende hart. Natuurlijk kun je hier dagelijks terecht voor lunch en een borrel, maar in het weekend staat hier steevast een toffe band op de planken. Elke zondagmiddag om 15:00, dus schrijf het in je agenda. Voor het programma kijk je op afzakkerij.nl/programma.

Zelf doen?

Krijg je van al die klanken en muzikale energie de behoefte om zelf een microfoon te pakken of achter een drumstel te kruipen? Zelfs dát is mogelijk op de Noordkade. Bij Cultuurhaven Veghel beschikken ze over een popkelder met diverse studio’s, volledig ingericht om te repeteren met jouw band. Iedere studio beschikt over een basis back-line en zanginstallatie. Wens je meer info, of wil je eens komen kijken? Stuur dan een mail naar erik@cultuurhavenveghel.nl.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Food Leisure

Ben jij mijn Valentijn?

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Noordkade