Op de dag dag de liefde centraal staat, brengt de Noordkade mensen samen met een sprankelend initiatief.

Eten, drinken, warmte…en liefde. Dingen waar mens niet zonder kan. Wat we eten en drinken is essentieel als brandstof voor ons lichaam. En het liefst graag een beetje – of heel erg – lekker. Wat dat betreft ben op de Noordkade aan het goede adres. Hier vind je immers meer lekkers dan je op kunt. Daarvoor kun je terecht bij gezellige café’s en restaurants, in de winkels en in de Foodmarkt.


Warm jezelf op

Ook wat warmte betreft doen we hier ons best. Niet alleen door de entreedeuren op de winterstand te houden zodat de winterkou buiten blijft. Maar ook door jou als bezoeker een warm welkom te bieden, en je in alle hartelijkheid te ontvangen. Bijvoorbeeld in het theater, de Blauwe Kei, of op een workshop bij Phoenix of elders in de Cultuurfabriek. Het gevoel van thuiskomen is hier groot!


Alle Valentijns opgelet

En de liefde? Tja, ook die tref je op de Noordkade. Liefde voor eten, drinken, cultuur en het feit dat de dingen hier zo prachtig samengaan. Daar hebben we nu, speciaal met het oog op Valentijsndag, iets speciaals voor bedacht: Valentijns Escape Date. Een activiteit speciaal voor singles, waarmee je ‘wie weet’ wel de liefde van je leven tegenkomt. Hoe mooi is dat?

Ga samen voor de escape date

Onze Valentijns Escape Date biedt je spanning én ontspanning. Allereerst laat jij je opsluiten met andere leuke singles in een escape room. Want je leert elkaar pas écht kennen wanneer je samen moet ontsnappen, toch? Aansluitend gaan jullie lekker eten bij Wittern en geniet je tot slot van een romantische film in Industry. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Heb jij zin in een avontuurlijke en unieke Valentijnsdag, en wil je op een andere manier leuke singles ontmoeten? Reserveer dan direct!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Food

Maak een culinaire wereldreis op de Noordkade

Op de dag dag de liefde centraal staat, brengt de