niet te missen zomer 2022

Vliegvelden lopen vast, campings zitten overvol en pretparken lijken zo’n beetje uitsluitend uit wachtrijen te bestaan. Voor leuke dingen hoef je gelukkig niet ver weg: op de Noordkade is dit niet te missen.


200 jaar Zuid Willemsvaart 

Als er iets te vieren valt, zijn wij er als de kippen bij! En hoe bijzonder is de 200e verjaardag van de Zuid-WiIlemsvaart? Nou, behoorlijk. Het twee eeuwen jonge kanaal is van grote betekenis geweest in de ontwikkeling van Veghel, en dus ook van de Noordkade. Dat gaan we groots vieren, en wel op 21 juli! Verwacht livemuziek waarbij lokale talenten, topmusici en orkesten samen een concert geven. Kers op de taart is een optreden van Alain Clark! De toegang is gratis.

Fabriek Magnifique

Tijdens het tweejaarlijkse festijn Fabriek Magnifique staat heel Veghel en omstreken op zijn kop. Ook op de Noordkade is op 22, 23 en 24 juli volop te beleven. Met allerlei evenementen, muziek, kunst en cultuur voor alle leeftijden is er geen enkele reden om thuis te blijven. Kom naar de Noordkade voor (tribute)bands, voordrachten en een reusachtig kunstwerk gemaakt van de mooiste bloemen. Oh, én Emma Heesters doet een show. Bekijk snel het volledige programma want het is niet te missen!

@noordkade_veghel op Instagram

niet te missen op noordkade

Zomerkade

Waarom uren in een vliegtuig zitten als de leukste strandtentjes gewoon om de hoek zijn? De Zomerkade laat je genieten van lange zomeravonden in lome lounge-settings, met een muzikaal behang dat je meteen aan verre oorden doet denken. Met frisse cocktails van de bar en wijn vanuit een ijsemmer is dit de beste vakantiebestemming, maar dan lekker in de buurt.

niet te missen in veghel

Cocktails

De zomerdrank bij uitstek is natuurlijk een kleurrijke cocktail of mocktail. Op de Noordkade vind je ze in alle vormen en smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een onvervalste caipirinha, of een Long Island Iced Tea? Schuif lekker het terras op bij Wittern of bezoek Plank, en laat je verwennen met de cocktail die je past. 

Suppen

Plons, daar ga je! Ook voor een ontspannen dagje op het water kom je naar de Noordkade. Huur bijvoorbeeld eens een sup-board en peddel ontspannen een eind weg over de nabijgelegen waterwegen. Suppen is leuk, gezellig en zelfs sportief te noemen. Vergeet je niet in te smeren! 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Fabriek Magnifique 2022
Kunst en cultuur

Fabriek Magnifique

Vliegvelden lopen vast, campings zitten overvol en pretparken lijken zo'n