Zon, zand en een koel drankje bij de hand. De zomer wordt gevierd op de Noordkade en dat zullen we weten ook. En net toen je je afvroeg wat er aankomend weekend te beleven valt, schuiven we deze update onder je neus!


Zomerkade terras

De vibe van Ibiza, het weer van Zuid-Frankrijk en koele cocktails alsof je op de Cariben bent. Als de Zomerkade je ergens van weet te overtuigen, dan is het wel dat je voor een onvervalst vakantiegevoel helemaal niet het vliegtuig of de auto in hoeft. Op de Zomerkade vind je precies de setting die je in zomerse sferen brengt, maar dan lekker dicht bij huis. En reken maar dat het er gezellig is! 

Mamma Mia pubquiz 

Ben jij de dancing queen die graag een ‘chance’ neemt op een kennisquiz over ABBA? One of us gaat er met de winst vandoor. The name of the game is de ‘Mamma Mia pubquiz’. Voulez vous meedoen? Je wint er geen money, money, money maar vast staat dat de winner takes it all!

@noordkade_veghel op Instagram

Hello Bierpong – 21 augustus

Dat bierpong nog geen Olympische status heeft, verbaast ons zeer. Bierpong is een fantastische sport waar alles draait om een geslepen oog-hand coördinatie, ijskoude concentratie en een richtingsgevoel waar Michael van Gerwen jaloers op is. Probeer je pingpongballetjes in de bekers van de tegenstander te gooien. Is het raak? Dan is het tijd om te drinken. Versla jij het andere team? Laat dan zien wat je in huis hebt. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Feestbeesten opgelet: alles wat je moet weten over Pakhuis_15 op de Noordkade

Zon, zand en een koel drankje bij de hand. De