O wat is dit vet! Het ultieme House & Techhouse feestje Pakhuis_15 is terug met een derde editie op de Noordkade. Op 27 augustus gaat het los tussen de 15 silo’s. Daar kijken we zeker naar uit. En dit is alles wat je over Pakhuis_15 moet weten.


Dikke beats, toffe DJ’s en gewoon de allerleukste mensen; dat is in het kort wat Pakhuis_15 is. De afgelopen twee edities waren meer dan bijzonder en dat gaan we dus gewoon nog een keertje dunnetjes over doen. 

De Noordkade met haar imposante hoogtes van beton & staal is natuurlijk het perfecte decor om één keer per jaar volledig los te gaan. Samen met de 6 DJ’s in boilerroom style stijgen we tot grote hoogte. En geloof ons: dit ga je aan je kleinkinderen vertellen. 

De dansvloer krijgt wat extra dimensies, de ludieke frikandellenbar komt weer terug en misschien kun je ook weer een ‘hendig’ shotje scoren. Verder regelen we kluisjes, het licht en geluid krijgt een upgrade én je kunt vooraf barbecuen Kortom: hier wordt nog lang over nagepraat! Dus zorg dat je erbij bent. Iedereen is welkom mits 18+. 

Lineup: René Amesz, Kim Kaey, Siege, D’YOR, MR.B & NEALZ

Check ook zeker even de socials, want er is een vette winactie gaande als je durft tot grote hoogte te stijgen. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Dit is er DIT weekend te beleven op de Noordkade

O wat is dit vet! Het ultieme House & Techhouse