lancering nieuwe hit

Frans Duijts was afgelopen vrijdag speciaal naar Wijndivas op de Veghelse Noordkade gekomen om flessen Rushkinoff Caramel, een Spaanse likeur op basis van wodka en caramel, te signeren. “Speciaal voor carnaval zijn er zo’n 75 flessen te koop met een handtekening van Frans”, legt Heskia Dil uit.

Met een brede glimlach signeerde Frans afgelopen vrijdag alle flessen. Bovendien nam de volkszanger ruim de tijd voor een praatje met de dames van Wijndivas. Hij had het zichtbaar naar zijn zin. “Het is niet te drinken dit spul”, lacht Frans hard, terwijl hij een fles Rushkinoff Caramel de lucht insteek. Dan serieus: “Geintje natuurlijk. Het is echt een heerlijk drankje. Je proeft de caramel super goed.” Heskia Dil van Wijndivas knikt: “De smaak doet een beetje denken aan Werther’s Original. Rushkinoff Caramel komt van Mallorca en heeft Spanje in zeer korte tijd veroverd. In bijna iedere bar kan je het bestellen. Favoriet van Frans is ijs- en ijskoud uit een shotglaasje, maar je kan het ook drinken met ijs, gewoon puur of met bijvoorbeeld Sprite, Cola of Red Bull. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Bron Stadskrant Veghel – Kliknieuws

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Food Kunst en cultuur Leisure

Bierkade At Home

lancering nieuwe hit Frans Duijts was afgelopen vrijdag speciaal naar