Bierproeverij vanuit je luie stoel thuis

Bierkade festival

Op de Noordkade in Veghel zijn ze al jaren goed in het organiseren van gezellige feesten en evenementen. Maar zolang we elkaar nog niet live kunnen ontmoeten op de wijze waarop we dat altijd gewend waren, zoeken ze naar andere mogelijkheden om leuke dingen met elkaar te beleven. Het geplande Bierkade 2021 evenement, vorig jaar goed voor meer dan 1.200 bezoekers, laten ze dan ook niet zomaar voorbijgaan. Daarom presenteert Cultuur Haven Veghel op de Noordkade het Bierkade 2021 At Home! Op 21 februari van 15.00 – 17.00 uur kun je deelnemen, gewoon thuis genieten van speciale bieren vanuit je luie stoel. Dat wil je niet missen.

Hoe het werkt? Bestel voor 35 euro een compleet Bierkade At Home pakket waar alles in zit wat je nodig hebt. Zes verrassende speciale biertjes, wat lekkers erbij, wat goodies en twee unieke Bierkade ’21 proefglaasjes. Alles voor 2 personen. Bij dit pakket zit ook een proefformulier voor de ervaringen, maar natuurlijk het belangrijkste: de unieke inlogcode voor de proeverij. Met deze code krijg je op 21 februari online toegang tot De Afzakkerij van waaruit de proeverij live wordt uitgezonden, uiteraard onder begeleiding van diverse brouwers en live-stream entertainment vanuit de Afzakkerij. De bestelde proefpakketten kunnen vooraf, van 17 t/m 20 februari worden afgehaald, of tegen betaling worden thuisbezorgd.

Mensen kunnen via deze link pakketten bestellen: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Bierkade

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Food

SILLYBOX

Bierproeverij vanuit je luie stoel thuis Bierkade festival Op de