wat is er straks weer mogelijk?

Op 17 juni aanstaande vindt de derde editie van de Open Locatiedag plaats en wij nemen deel. Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden wij te bieden hebben voor meetings en events? Schrijf je dan in voor een rondleiding en wij beantwoorden al jouw vragen. De rondleidingen vinden plaats om 13.00, 13.30, 14.00 en 14.30 uur. Zien we jou ook in onze livestream op de Open Locatie dag? Reserveer jouw rondleiding via Locaties.nl

We laten je tijdens deze dag zien hoe veelzijdig en bruisend de Noordkade is voor evenementen, een plek waar food & cultuur de sfeer bepalen, waar gasten alle ruimte krijgen om een onderscheidend event te organiseren. We tonen er uiteraard uiteenlopende ruimtes, van klein naar groot. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van jouw persoonlijke vragen, bijvoorbeeld over hoe we samen een evenement aan kunnen vliegen. Met onze leveranciers, met jouw eigen favoriete leveranciers of een combinatie van beiden. Flexibiliteit en maatwerk staan namelijk voorop bij Cultuur Haven Veghel.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Kunst en cultuur

De deuren gaan weer open!

wat is er straks weer mogelijk? Op 17 juni aanstaande