Doe een dansje! de noordkade is weer volledig open

Dansende meiden op de Noordkade

Vanaf 5 juni treedt ‘stap 3’ in werking en dat betekent dat er voor veel bewoners op de Noordkade eindelijk weer meer mag. We snappen dat je door alle routekaarten en stappenplannen het bos niet meer ziet. Bij deze dus een handig overzicht van wat de versoepelingen voor welke bewoner betekenen. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd bij de specifieke bewoner terecht. 

CLUBPT
Volwassenen mogen met maximaal 50 personen samen sporten. En per ruimte mogen maximaal 50 personen aanwezig zijn. Groepslessen zijn voor alle leeftijden toegestaan en tijdens het sporten hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden als dat niet kan. De kleedkamers en douches zijn geopend en het volledige lesaanbod is weer beschikbaar. 

Theater de Blauwe Kei
Het theater mag ook weer open! Maar dat vergt natuurlijk wat voorbereidingstijd. Op 15 juni wordt het programma bekend gemaakt en start de ticketverkoop voor de Vrienden van het theater. Op 17 juni start de losse kaartverkoop. Vanaf september start het theaterprogramma voor seizoen 2021-2022. 

Phoenix Cultuur
Voor alle leeftijden is kunst-en cultuur beoefenen in groepen weer toegestaan. Er hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden als dat niet kan. Per ruimte geldt een maximum van 50 personen. Op de leslocaties worden de normale openingstijden gehanteerd en de horeca is weer geopend (op reservering). Publiek is helaas nog niet toegestaan. 

Horeca
Alle horeca op de Noordkade is ook weer binnen geopend en mag open zijn tot 22:00. Wel geldt een maximum aantal van 50 personen. 

Winkels
Er zijn meer mensen per winkel toegestaan, namelijk 1 per 10 vierkante meter. Er mag weer alcohol verkocht worden na 20:00. 

Musea
Helaas mogen er nog geen groepen binnen bij SiEmei. Je mag wel altijd alleen binnenlopen als je maar een mondkapje draagt. Het museum is geopend op:
Woensdag van 12:00-13:00
Zaterdag van 09:00-12:00
Maar een afspraak maken kan ook.

Noordkade Uitjes
Je kunt op dit moment de activiteiten ‘Axe Throwing’, ‘Suppen’ en diverse online uitjes weer boeken. Vanaf volgende week zijn activiteiten als ‘Bierproeverijen’, ‘VR Escaperooms’, ‘Pubquizzen’ en ‘Niets Is Wat Het Lijkt’ weer te boeken. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen Verhuur

Noordkade in picture bij open locatiedag

Doe een dansje! de noordkade is weer volledig open Vanaf