uw biersprecialist over in andere handen

Per 2 november jl. is Uw Bierspecialist overgenomen door Hellobier. De bierwinkel van Uw bierspecialist op de Noordkade gaat onder de naam Hellobier verder als bierwinkel in combinatie met webshop en mogelijkheden voor (online) bierproeverijen.

Na verkoop van Uw Bierspecialist blijft er een intensieve samenwerking bestaan tussen Multi Bier en Hellobier. Door deze stap kan Hellobier het assortiment uitbreiden en kan Multi Bier zich meer focussen op andere taken. Hellobier is in 2016 opgericht door Job Nijhoff (foto). Van oorsprong een webshop in bierabonnementen en bierpakketten. Sinds 2018 verzorgt Hellobier ook bierproeverijen op locatie. Sinds de coronacrisis organiseert Hellobier regelmatig ook online bierproeverijen voor (besloten) groepen.

Wat betekent dit voor de klanten?
De trouwe klanten van Uw Bierspecialist zullen weinig merken van de veranderingen. De gespaarde punten blijven behouden en het assortiment zal niet meteen drastisch veranderen. Op den duur zal het assortiment en de mogelijkheden van bierpakketten wel veranderen. Merendeel van het personeel blijft ook om de klanten in de winkel te helpen en te adviseren in de bierkeuzes.

Wat zal er veranderen?
Hellobier wordt een combinatie van fysieke winkel en webshop. De bierpakketten kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald worden in de winkel. Vanuit de winkel worden er ook bierproeverijen op locatie geleverd of een online bierproeverij georganiseerd. Job en het personeel ontvangt de bierliefhebbers graag in de winkel om meer uitleg te geven over de mogelijkheden.

Meer informatie op: www.hellobier.nl

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Sillyfox
Food

Ook Sillyfox At Home

uw biersprecialist over in andere handen Per 2 november jl.