er blijven enkele activiteiten mogelijk

Veel partijen op de Noordkade in Veghel ondervinden de consequenties van de overheidsmaatregelen die van kracht zijn in verband de coronapandemie. Met name voor horeca, evenementen, commerciële verhuur en podiumkunsten gelden verstrekkende maatregelen. De meeste horecapartijen, waaronder Noord Coffee, Pieperz, Plank en Silly Fox en De Afzakkerij kiezen daarom voor een nieuw tijdelijk scenario en richten zich op afhaal en/of bezorgservice. Theater De Blauwe Kei zal de voorstellingen in deze periode annuleren en waar mogelijk verplaatsen naar een nieuwe datum. Ook voor Phoenix geldt dat hun locaties per direct zijn gesloten en de lessen en activiteiten worden opgeschort. In overleg met docenten wordt gekeken naar het verplaatsen van de lessen naar later in dit cursusseizoen of het opstarten van online-lessen.

De verplichting tot het dragen van een mondkapje met ingang van 1 december geldt voor alle publieke binnenruimten op de gehele Noordkade. De mondkapjesplicht geldt in alle publieke binnenruimten, stationsgebouwen en luchthavens. Voorbeelden van publieke binnenruimten zijn winkels, musea, benzinestations, restaurants, cafés, theaters en concertzalen. Een mondkapje is niet verplicht als mensen een vaste zitplaats hebben. Concreet betekent dit dat in bijvoorbeeld restaurants of theaters het mondkapje af mag wanneer mensen aan tafel of in de zaal plaatsnemen. Wanneer vervolgens wordt opgestaan om naar het toilet of naar buiten te gaan, moet het mondkapje weer worden gedragen. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro.

Groepen tot maximaal 4 personen (buiten het eigen gezin) binnen en buiten de Noordkade zijn welkom, grotere groepen zijn verboden en daar zal tegen worden opgetreden. Bezoek deze website voor nieuws en eventuele wijzigingen ingevolge deze maatregelen. U bent van harte welkom, maar houd rekening met elkaar.

Grootste toekomstplannen


Mogen we je een suggestie doen?

Kunst en cultuur

Silotel veghel

er blijven enkele activiteiten mogelijk Veel partijen op de Noordkade