Aanstaande 27 januari 2023 kun je genieten van de 6e editie van de Nacht van de Noordkade. Een groot feest voor jong en oud vol met muziek, dans, theater, exposities, films, kunst, demonstraties en uiteraard heerlijk eten en drinken. En ohja, de toegang is gratis!

De keuze is reuze tijdens deze bijzondere nacht. Alle Noordkade bewoners zetten hun beste beentje voor om er voor jullie een onvergetelijke nacht van de maken. Alle activiteiten, optredens en voorstellingen zijn verspreidt over heel de Noordkade. Zo kun je bij de Afzakkerij genieten van een disco, heerlijk dansen bij de Koekbouw en relaxen in de lounge bij DIS/PLANK Traiteur & Bistro.

Beleef het zelf

Er valt van alles te doen en beleven, denk aan een ‘Sterren op het Doek’ waar een speciale gast geportretteerd wordt door amateurkunstenaars. De ‘Woorden met Akkoorden’ waarbij er verschillende optredens te zien zijn met een bijzondere combinatie van muziek, poëzie en woordkunst of laat je fotograferen bij ‘Be real in Vinyl’ in een levensgrote platenhoes.

Nacht van de Noordkade 2023

Van inspirerende poezie tot losgaan bij de disco

Swing mee tijdens een jazz optreden, kom sporten tijdens de club DJ show of zing mee met Volksander. Sluit je avond af met de disco van DJ Wilson of laat je inspireren bij een poëzie optreden. Er is voor ieder wat wils tijdens de Nacht van de Noordkade. Het programma zal starten om 19.00 uur en doorgaan tot diep in de nacht. Bekijk het volledige programma en de timetable hier zodat je precies weet waar je wanneer moet zijn.

Save the date en tot dan!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

4x activiteiten om het jaar feestelijk in te luiden

Aanstaande 27 januari 2023 kun je genieten van de 6e