Laat je verwennen met de lekkerste cocktails bij Plank, krijg de slappe lach bij de voorstelling van Alex Ploeg of laat je mooiste dansmoves zien bij de RETRO Disco party. Er valt genoeg te beleven op de Noordkade om jouw jaar feestelijk, hilarisch of juist relaxed in te luiden.

Cocktail nights bij Plank

Voor de mensen die niet meedoen met ‘dry january’ hebben we heel goed nieuws! Elke vrijdag van januari vindt er een heerlijke cocktail night plaats bij PLANK Traiteur & Bistro. Onze bartenders bereiden met veel liefde en passie jouw favoriete cocktail.

Noordkade veghel

Het zwarte goud

Speciaal voor de échte koffieliefhebbers organiseert Noord Coffee Roasters elke zaterdag van januari een Noord coffee experience

Je bent hier aan het juiste adres als we het hebben over het goddelijke ‘zwarte goud’. In een mum van tijd leer jij alles over koffie, van de geschiedenis tot het proces.

Old skool disco in een nieuw jasje

Whoop! We gaan terug in de tijd met het RETRO Disco party van PRSSPLY. Op zaterdag 14 januari organiseren we een echt retro disco feest met een vette lichtshow, groovy muziek, dikke speakers en heel veel discobollen. Een thema feest waar je ook in thema verkleed komt natuurlijk! Trek die flared broek maar alvast uit de kast.

Noordkade veghel

donderdag 12 januari | 20:15

Het Ego van Alex Ploeg

De perfecte theatervoorstelling voor degenen die houden van harde humor, persoonlijke verhalen en meeslepende liedjes zitten bij de ‘Ego’ voorstelling van Alex Ploeg op de juiste plek. De voorstelling zal zich afspelen op donderdag 12 januari in de grote zaal. Maak je avond helemaal compleet met een theaterarrangement.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

De afzakkerij
Kunst en cultuur

De muzikale agenda van De Afzakkerij

Laat je verwennen met de lekkerste cocktails bij Plank, krijg