Met oog voor detail en gevoel voor stijl

Het is oktober en ze zijn er klaar voor. De herfstperiode is de tijd van guur weer en vroeg donker, maar ook de tijd van prachtig gekleurde bladeren, eikels en kastanjes, en natuurlijk pompoenen! Bij de bloemenspeciaalzaak van Trendsetters in de Proeffabriek op de Noordkade creëer je samen met een van de bloemstylisten een prachtige eyecatcher met als basis een pompoen.

Samen gaat u twee uur aan de slag onder het genot van een heerlijke warme kop herfstthee of koffie in de inspirerende ambiance (en coronaproof) op de Noordkade. Voor groepen vanaf twee personen. De kosten bedragen € 29.95 incl. materialen en koffie/thee. Aanmelden in de winkel of via winkel@trendsetters.nl

De komende maanden zijn er diverse thema workshops met betrekking tot herfst of kerst. Naast de eigen workshopagenda organiseren zij ook graag inspirerende workshops voor u persoonlijk of in groepsverband. Vraag er naar in de winkel.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

noordkade veghel
Food

Kennismaken met Gin uit onze eigen distilleerderij

Met oog voor detail en gevoel voor stijl Het is