Every bottle a story

Bij Schouten Distillery gevestigd in de Proeffabriek op de Noordkade verkopen ze niet alleen eerste klas Gin, ze vervaardigen die ook zelf! Op ambachtelijke wijze worden onder andere drie soorten Gin volgens eigen recept op de Noordkade gedistilleerd en gebotteld. Unieke producten dus om zelf van te genieten of om cadeau te doen (18+). Kennismaken kan bijvoorbeeld door middel van een ‘tour & tasting’ of de nieuwe Schouten ‘Sample Set’.

Nog niet zo bekend met deze unieke soorten exclusieve Gin van Veghelse bodem? Daarvoor heeft Schouten nu  de ‘Sample Set’, een mooie box gevuld met zes 20ml samples. Van elke Gin soort zitten er 2 glazen flesjes in. Daarbij hebben ze een mooi boekje gemaakt met uitleg over de Gin, onze “Favoriet Serve” en wat info over ons. Je koopt de ‘Sample Set’ voor slechts € 14,95.

Je krijgt daarvoor een leuke cadeaubox met
– 1 boekje met recepten.
– 2x 20ml ‘Clarity’ No.1 London Dry Gin
– 2x 20ml ‘Yugen’ No.2 Barrel Aged Gin
– 2x 20ml ‘Khoisan’ No.3 Buchu Blue Gin
– een extra verrassing

Kijk voor meer informatie over producten en proeverijen op www.schoutendistillery.nl

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

noordkade veghel
Food

Veghelse krollen met ambachtelijk gebakken speculaas!

Every bottle a story Bij Schouten Distillery gevestigd in de