aflevering 8: Soul music

Op zondagmiddag 2 mei om 15.00 uur is er weer ’n aflevering van ‘Joost Draait Door’ vanuit cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Ditmaal is het thema ‘Soul muziek’. Als gast ontvangt Joost Nico Verspaget.  Hij is drummer in de band Soulmania die afgelopen jaar in augustus nog “live” in de Afzakkerij heeft gespeeld.

Er wordt muziek ‘op vinyl’ gedraaid van o.a. Otis Redding, Supremes, Aretha Franklin en vele anderen. Vorige week was de uitzending wat te laat beschikbaar. We hopen dat het deze keer wel op tijd is. Ook hebben we ’n ultieme poging gedaan om het geluid te verbeteren. Youtube wil het geluid soms vervormen bij bekende nummers of artiesten. Graag tot zondag, de link van de uitzending vind je weer op de Facebook pagina van De Afzakkerij.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Food Leisure

De terrassen gaan weer open

aflevering 8: Soul music Op zondagmiddag 2 mei om 15.00