horeca noordkade kan weer gasten buiten ontvangen

Het is dan eindelijk zover, na bijna zes maanden mogen vandaag, woensdag 28 april om 12.00 uur de horecaterrassen weer open tot 18.00 uur. Dat geldt dus ook voor een deel van het horeca aanbod op de Noordkade. Het zonnetje schijnt, het is aangenaam voorjaarsweer, dus de verwachting bestaat dat veel horecagasten deze eerste gelegenheid niet voorbij zullen laten gaan. Natuurlijk gelden voor bezoek de nodige restricties, maar verder is iedereen die dat wil van harte welkom.

De horecaondernemers die naar verwachting hun terras zullen openen zijn restaurant Wittern, cultuurcafe De Afzakkerij, de espressobar van Noord Coffee en Pieperz. Voor restaurant Silly Fox geldt nog dat de buitentemperatuur minimaal de 18 graden moet aantikken voor het openen van het dakterras. Zij zullen dus naar verwachting vandaag geopend, maar de rest van de week gesloten zijn.

Restaurant Wittern gaat 7 dagen open van 12  tot 18:00 uur met de volledige lunchkaart en een beperkte dinerkaart. Reserveren telefonisch of via de website, ook bij regenachtig weer kunnen ze bij Wittern terecht ivm overkapping. Dat laatste geldt ook voor de Afzakkerij, maar daar kan men uitsluitend reserveren aan het terras, zijn er geen tijdslots en take-away blijft mogelijk. Bij Noord Coffee wordt niet geserveerd op het terras, maar kan men de ’take away’ consumpties tussen 12.00 – 18.00 uur op het terras gebruiken. Pieperz is voor afhalen op werkdagen geopend van 16.00 – 18.00 uur en in het weekend van 12.00 – 18.00 uur. Gasten kunnen dan ook gebruik maken van het buitenterras.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Kunst en cultuur

Expo ‘Meisje met de Parel’ op z’n Meierij’s succesvol

horeca noordkade kan weer gasten buiten ontvangen Het is dan